Ανδρέας Γεωργίου: H αποκάλυψη για τον γάμο και η αμηχανία - «Το επιβεβαιώνω, δεν θα κρυβόμαστε»
Showbiz

Ανδρέας Γεωργίου: H αποκάλυψη για τον γάμο και η αμηχανία - «Το επιβεβαιώνω, δεν θα κρυβόμαστε»

Ο Ανδρέας Γεωργίου βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής Ακόμα δεν Είδες Τίποτα, όπου και παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη. 

Συγκεκριμένα, ο αγαπημένος ηθοποιός και σκηνοθέτης αναφέρθηκε και στον επερχόμενο γάμο του και η αλήθεια είναι πως έδειξε μία μικρή αμηχανία κατά τις ερωτήσεις του παρουσιαστή της εκπομπής Ακόμα δεν Είδες Τίποτα.

Σιμώνη Χριστοδούλου: Ποιο είναι το κορίτσι που παντρεύεται ο Γεωργίου; Ξεκίνησαν οι ετοιμασίες

«Περίμενα να με ρωτήσεις κάτι. Αυτό το διάστημα με προσέγγισαν πολλοί συνάδελφοί σου από τον χώρο και δεν θέλησα να μιλήσω γιατί ήταν κάτι που να μην κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας, δεν περίμενα να μείνει κρυφό. Επειδή δεν το έλεγξα εγώ για να συζητηθεί, θέλησα να μην μιλήσω και δεν θα μιλήσω κιόλας», είπε αρχικά ο Αντρέας Γεωργίου.

simoni-andreas.jpg

«Θα σου πω ότι φέτος παντρεύομαι. Είναι κάτι που ήρθε μόνο του και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος και θα μείνω μέχρι εκεί. Το επιβεβαιώνω, δεν θα κρυβόμαστε μεταξύ μας. Ήθελα να το προστατέψω όσο μπορούσα γιατί δεν θέλω αυτό το γεγονός να είναι σόου, αλλά κάτι δικό μου που θα το μοιραστώ με τους δικούς μου ανθρώπους. Αισθάνομαι αμήχανα να συζητώ για αυτό γιατί το εκθέτω πολύ και θέλω να το κρατήσω όσο δικό μου γίνεται», εξομολογήθηκε ο αγαπημένος ηθοποιός και σκηνοθέτης.

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Ανδρέας Γεωργίου: Μετά τα ευχάριστα με τη Σιμώνη Χριστοδούλου, ταξίδεψε στα Ζαγοροχώρια

Ιορδανίδης για τον γάμο του Ανδρέα Γεωργίου: «Δεν έχω λάβει ακόμα πρόσκληση»

Η Μενεγάκη επιβεβαίωσε τον γάμο Γεωργίου - Χριστοδούλου: «Μου τη σύστησε και…»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved