Όλγα Κιουρτσάκη: Η Οριστική ρήξη, τα γενέθλια & η απουσία της Άντζελας Δημητρίου
Showbiz

Όλγα Κιουρτσάκη: Η Οριστική ρήξη, τα γενέθλια & η απουσία της Άντζελας Δημητρίου

Άντζελα Δημητρίου - Ημέρα χαράς η χτεσινή για την Όλγα Κιουρτσάκη καθώς ο σύσυζός της Φώτης Λιώσης γιόρτασε τα πρώτα του γενέθλια ως πατέρας.

Ο Φώτης Λιώσης, γιόρτασε τα γενέθλιά του και στην ανάρτηση που έκανε έγραψε: «Τα πρώτα μου γενέθλια που έχουν νόημα είναι φέτος που έχω στην αγκαλιά μου τη μικρή μου πριγκίπισσα».

Λίγους μήνες μετά τη γέννηση της κόρης τους, ο σύζυγος της Όλγας Κιουρτσάκη γιόρτασε τη σημαντική ημέρα μαζί με την οικογένειά του. Από την όμορφη στιγμή έλειπε η Άντζελα Δημητρίου αφού οι σχέσεις των μητέρας και κόρης έχει δοκιμαστεί αρκετά το τελευταίο διάστημα.

Άντζελα Δημητρίου: Η αλήθεια για το όνομα της εγγονής της & η σχέση με την κόρη της, Όλγα

Σε ανάρτηση που έκανε στον λογαριασμό της στο Instagram, η Όλγα Κιουρτσάκη μοιράστηκε μια φωτογραφία, στην οποία ποζάρει μαζί με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Στη λεζάντα έγραψε: «Ο άνθρωπος της ζωής μου σήμερα έχει γενέθλια! Να τον χαίρομαι και να τον χαιρόμαστε όσοι τον αγαπάμε».

Δείτε την ανάρτηση:

https://www.instagram.com/p/C5bciE_If_N/

Στην εκπομπή «Γεια Σου» η Μαρία Μπακοδήμου και οι συνεργάτες της αποκάλυψαν πληροφορίες για τη σχέση της Άντζελας Δημητρίου με την κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη και το όνομα της εγγονής της τραγουδίστριας.

«Η Όλγα και ο Φώτης θέλουν να ηρεμήσουν τα πνεύματα και δεν μπορούν να καταλάβουν γιατί συνέχεια δημοσιεύονται τέτοιες φήμες, ενώ εκείνοι δεν ασχολούνται. Σέβονται τη δημόσια δήλωση της Άντζελας Δημητρίου ότι θέλει να μείνει μόνη της και να ηρεμήσει. Δεν ισχύουν τα όσα ακούγονται για οριστική ρήξη στην οικογένεια. Στο μνημόσυνο της γιαγιάς της, η Όλγα δεν έδωσε το παρών γιατί δεν ήθελε να καταγραφεί η παρουσία της από φωτογράφους και τηλεοπτικές κάμερες. Δεν ισχύει το δημοσίευμα που την ήθελε να κάνει μόνη της τρισάγιο.

Τόσο η Όλγα όσο και ο Φώτης επισκέπτονται το μνήμα της γιαγιάς τακτικά, όταν το αισθάνονται. Η καθημερινότητά τους είναι όλη γύρω από το παιδί τους και δεν θέλουν να απασχολούν τα μέσα με τη ζωή τους. Επίσης δεν υπάρχει καμία σκέψη αλλαγής του ονόματος του παιδιού τους. Η στάση τους όλους αυτούς τους μήνες τα λέει όλα. Η σιωπή είναι χρυσός» αναφέρει το περιβάλλον της κόρης της Άντζελας Δημητρίου.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved