Όλγα Κιουρτσάκη: Απούσα από το 40ήμερο μνημόσυνο της γιαγιάς της- Τέλεσε μόνη της τρισάγιο στον τάφο
7066869
Showbiz

Όλγα Κιουρτσάκη: Απούσα από το 40ήμερο μνημόσυνο της γιαγιάς της- Τέλεσε μόνη της τρισάγιο στον τάφο

Μπορεί να είδαμε μαζί την Όλγα Κιουρτσάκη και την Άντζελα Δημητρίου στην κηδεία της Ελένης Στέρπη, γιαγιάς και μητέρας αντίστοιχα των δύο γυναικών, και να πιστέψαμε πως γεφυρώθηκε το χάσμα ανάμεσά τους όμως μάλλον δεν ισχύει κάτι τέτοιο αφού στο 40ήμερο μνημόσυνο δεν συναντήθηκαν ποτέ στο νεκροταφείο. 

Το πρωί του Σαββάτου 30/3, στο Κοιμητήριο Ηλιουπόλεως, τελέστηκε το 40ήμερο μνημόσυνο στη μνήμη της μητέρας της Αντζελας Δημητρίου, Ελένης Στέρπη, με απούσα την Ολγα Κιουρτσάκη!

Άντζελα Δημητρίου - Tο θαύμα που έσωσε τη ζωή της κόρης της: «Μου φανερώθηκε η Παναγία και...»

ANTZELA-DIMITRIOU-OLGA-KIOURTSAKI.jpg

Η σπουδαία λαϊκή τραγουδίστρια, ντυμένη στα μαύρα και υποβασταζόμενη από τον αδερφό της Παναγιώτη, δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της την ώρα που έφτανε στο παρεκκλήσι του Ιερού Ναού της Αναστάσεως των Κοιμητηρίων Ηλιουπόλεως, εκεί όπου πριν από 40 ημέρες έγινε η κηδεία της πολυαγαπημένης μητέρας της.

olga-dimitriou-kiourtsaki.jpg

Η «λαίδη» του λαϊκού πενταγράμμου αρνήθηκε να μιλήσει στα τηλεοπτικά συνεργεία που την περίμεναν, μολονότι η ίδια είχε προσπαθήσει να μη διαρρεύσουν η ημέρα και η ώρα του μνημοσύνου. Μάλιστα προτιμήθηκε το Σάββατο και όχι η Κυριακή -μέρα που συνήθως τελούνται μνημόσυνα- προκειμένου να αποφύγει τα φλας! Οι κάμερες μάταια αναζητούσαν και την κόρη της Ολγα Κιουρτσάκη, η οποία όμως ήταν απούσα, σε αντίθεση με την άλλη εγγονή της Ελένης Στέρπη, την κόρη του Παναγιώτη. Δέκα λεπτά πριν από το μνημόσυνο τρία μαυροντυμένα κοριτσάκια με ανθοδέσμες κατευθύνθηκαν στον τάφο και εναπόθεσαν τα λουλούδια, ενώ στις 11.00 άρχισε στον ναό η επιμνημόσυνη δέηση, η οποία ολοκληρώθηκε σε ένα τέταρτο. Αμέσως μετά η Αντζελα, συνοδευόμενη από τον αδερφό της, τη μάνατζέρ της και ορισμένους στενούς φίλους της, κατευθύνθηκε στον τάφο της μητέρας της, όπου τελέστηκε τρισάγιο, και στη συνέχεια δόθηκε ο καφές στο κυλικείο των Κοιμητηρίων Ηλιούπολης.

dimitriou-penthos-kiourtsaki.jpg

Η Αντζελα, ευγενική, όπως πάντα, έστειλε στα τηλεοπτικά συνεργεία και στους δημοσιογράφους μία τσάντα που περιείχε τσουρέκι και κόλλυβα, εκφράζοντας την επιθυμία να μην καταγραφούν πλάνα της αποχώρησής της, διότι ήταν συναισθηματικά φορτισμένη. Η επιθυμία της έγινε σεβαστή. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Όλγα Κιουρτσάκη επισκέφτηκε -μεταγενέστερα και ολομόναχη- τον τάφο της γιαγιάς της και τέλεσε τρισάγιο στη μνήμη της.

Πηγή: Espresso

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved