Άντζελα Δημητρίου - Tο θαύμα που έσωσε τη ζωή της κόρης της: «Μου φανερώθηκε η Παναγία και...»
Showbiz

Άντζελα Δημητρίου - Tο θαύμα που έσωσε τη ζωή της κόρης της: «Μου φανερώθηκε η Παναγία και...»

Αρκετά δύσκολη η σημερινή ημέρα για την Άντζελα Δημητρίου καθώς τελέστηκε το 40ημερο μνημόσυνο της μητέρας της.

Η λαϊκή τραγουδίστρια των μεγάλων επιτυχιών είναι ιδιαίτερα θρησκευόμενη και μάλιστα έχει βιώσει ένα θαύμα στη ζωή της όπως είχε αποκαλύψει σε παλαιότερη συνέντευξή της.

Όλγα Κιουρτσάκη: Σπάνιο βίντεο από την οντισιόν της στο Fame story - Είχε την Άντζελα στο πλευρό της

Συγκεκριμένα είχε μιλήσει για την πίστη της στην Παναγία και τον Θεό και για τη βοήθεια που είχε στις δύσκολες στιγμές της ζωής της.

«Πιστεύω βαθιά στην Παναγία και στον Χριστό. Με έχουν σώσει πάρα πολλές φορές και θα συνιστούσα σε πολύ κόσμο -ιδιαίτερα στους νέους- να πηγαίνουν να μιλούν σε έναν πνευματικό.

Όταν σκοτώθηκε ο αδελφός μου σε τροχαίο και τρεις μήνες μετά πέθανε ο πατέρας μου, έπαθα μεγάλο ψυχολογικό πρόβλημα. Άρχισα να πιστεύω ότι δεν υπάρχει Θεός. Και τότε εμφανίστηκε ξαφνικά μπροστά μου η Παναγία. Μου εμφανίστηκε σαν μια μαυροντυμένη γυναίκα με μαντίλι στο κεφάλι και μου μίλησε».

Όλγα Κιουρτσάκη - Η κατάσταση για το έμβρυο ήταν πολύ δύσκολη.

Η Άντζελα Δημητρίου είχε τονίσει πως η Παναγία εμφανίστηκε ξανά μπροστά της και την καθησύχασε.

«Η κατάσταση της υγείας μου ήταν πολύ κρίσιμη. Φοβόμουν ότι θα χάσω το παιδί μου. Τελικά, παρουσιάστηκε η Παναγία μπροστά μου και το παιδί μου ζει. Επικαλέστηκα τη βοήθεια της. Ξαφνικά εμφανίστηκε μια σκιά μπροστά μου, με άγγιξε στην κοιλιά και μου είπε, “μη φοβάσαι” κι έφυγε. Την επόμενη μέρα πήγα στο γιατρό και δεν είχα πρόβλημα».

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved