Σωκράτης Αλαφούζος: Ποζάρει με την 20χρονη κόρη του, που όμως μοιάζει καταπληκτικά στη μητέρα της!
Showbiz

Σωκράτης Αλαφούζος: Ποζάρει με την 20χρονη κόρη του, που όμως μοιάζει καταπληκτικά στη μητέρα της!

Τα γενέθλιά της είχε προ ημερών η κόρη του Σωκράτη Αλαφούζου και της Βάσω Γουλιελμάκη και ο περήφανος μπαμπάς ανέβασε μία υπέροχη κοινή τους φωτό από την Καλιφόρνια όπου ζουν τον τελευταίο καιρό μαζί! 

Η 20χρονη Μαρίλια σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας του San Diego και φυσικά συγκατοικεί με τον πατέρα της ο οποίος εδώ και χρόνια διαγράφει μία λαμπρή πορεία στον καλλιτεχνικό χώρο ως σκηνοθέτης αλλά και ως ηθοποιός.

Βάσω Γουλιελμάκη: «Θέλω έναν σύντροφο που να είναι δίπλα μου στα εύκολα και στα δύσκολα»

Έχει κερδίσει διεθνείς διακρίσεις για το έργο του και φυσικά δεν θα μπορούσε να «κουμπώσει» καλύτερα η επιθυμία της κόρης του να σπουδάσει εκεί όπου ζει και εργάζεται ο ίδιος.

Προσφάτως, η 20χρονη Μαρίλια γιόρτασε τα γενέθλιά της και φυσικά ο πανευτυχής μπαμπάς έκανε μία ανάρτηση με κοινή τους φωτογραφία προκειμένου να της ευχηθεί τα καλύτερα για το μέλλον που διαγράφεται πολύ ευοίωνο για εκείνη.

alafouzos-(1).jpg

«My birthday girl! 🌟
20 χρονών σήμερα! Η κόρη μου, η μονάκριβη μου 🌟 20 χρόνια αγάπης άνευ όρων💖 20 χρόνια που φώτισαν και μεταμόρφωσαν τη ζωή μου ☀️
Χρόνια Πολλά αστέρι μου! Θα είμαστε πάντα ενωμένοι» έγραφε στη λεζάντα της φωτογραφίας του με φόντο το ηλιοβασίλεμα στη Venice Beach, ένα μαγικό μέρος που φαίνεται πως είναι αγαπημένο και για τους δύο.

Την ίδια ώρα, η ευτυχής και εξίσου περήφανη μαμά, Βάσω Γουλιελμάκη προετοιμαζόταν για την πρεμιέρα της παράστασης στην οποία πρωταγωνιστεί, «Απολυμένη» στο θέατρο Αλκμήνη, όμως έστειλε τις θερμότερες ευχές της στο κορίτσι της από τηλεφώνου μιας και δεν μπορούσε να είναι κοντά της.

Γεγονός είναι πάντως πως η Μαρίλια μοιάζει καταπληκτικά στη μητέρα της και θα το διαπιστώσετε και εσείς στις παρακάτω φωτό:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved