Η Μαρία Χοακίνα από το Καρουζέλ έγινε 45 ετών-Η μεγάλη αλλαγή & οι νέες φωτό που έριξαν τo Instagram
Showbiz

Η Μαρία Χοακίνα από το Καρουζέλ έγινε 45 ετών-Η μεγάλη αλλαγή & οι νέες φωτό που έριξαν τo Instagram

Μπορεί να έχουν περάσει τρεις δεκαετίες από τότε που είδαμε για πρώτη φορά τη σειρά “Καρουζέλ” της ΕΡΤ όμως κανένας δεν ξέχασε την προσμονή που υπήρχε μέχρι να φτάσουμε στο σπίτι για να δούμε την πιο επιτυχημένη παιδική σειρά όλων των εποχών.

Η μικρή Μαρία Χοακίνα που μας έμεινε βαθιά χαραγμένη στη μνήμη ήταν τότε η σκληρή της τάξης και σήμερα είναι μία εντυπωσιακή γυναίκα.

Ναταλία Δάρα: Την αναγνωρίζεις;-Στα 6 της χρόνια έπαιξε στην απόλυτη κωμωδία & σήμερα είναι 27 ετών

IMG_1299.jpg

Το Καρουζέλ ήταν η μεξικανική version της σαπουνόπερας, με τίτλο Señorita που είχε κάνει μεγάλη επιτυχία στην Αργεντινή. Επικεντρωνόταν στην καθημερινότητα μαθητών δημοτικού και τις σχέσεις τους με τους δασκάλους και στην Ελλάδα ήρθε στα μέσα της δεκαετίας του ’90.

Η κατά κόσμον Ludwika Paleta, η οποία υποδυόταν τότε τη μικρή Χοακίνα μεγάλωσε και μάλιστα έγινε και μανούλα. Όπως θα δείτε άφησε για πάντα πίσω το έντονο ξανθό χρώμα των μαλλιών της.

Δείτε πως είναι σήμερα η ηθοποιός στην παρακάτω Gallery:

Το Καρουζέλ προβλήθηκε για πρώτη φορά το 1989 και μεταδόθηκε στην Ελλάδα μέσα από τη συχνότητα της ΕΤ2 το 1992 και για αρκετά χρόνια σε επανάληψη.

Βασικό ρόλο στη σειρά παίζει η δεσποινίς Χιμένα που είναι μία καλή και ευγενική γυναίκα που αποφασίζει να διδάξει στο δημοτικό σχολείο ονόματι Primaria Mundial όπου φοιτούν παιδιά που θεωρούν το σχολείο μεγάλη αγγαρεία. Όταν όμως η δεσποινίς Χιμένα αρχίζει να διδάσκει τα παιδιά αρχίζουν να τη συμπαθούν τόσο μέχρι που την αισθάνονται σαν δεύτερη μητέρα τους όπως και το σχολείο γίνεται για αυτά το δεύτερο σπίτι τους. Από εκεί και πέρα η δεσποινίς Χιμένα παίρνει μέρος στις περιπέτειες των παιδιών και τους μαθαίνει το νόημα της ζωής.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved