Βαγγέλης Παπαδόπουλος: Αυτός είναι ο «άγνωστος» γιος της Δημητρίου-Το ψέμα των 27 ετών & η αποκάλυψη
Showbiz

Βαγγέλης Παπαδόπουλος: Αυτός είναι ο «άγνωστος» γιος της Δημητρίου-Το ψέμα των 27 ετών & η αποκάλυψη

Βαγγέλης Παπαδόπουλος - Χρειάστηκε να περάσουν 27 ολόκληρα χρόνια μέχρι να φτάσει η Άντζελα Δημητρίου να αποκαλύψει το μεγαλύτερο μυστικό της ζωής της στον γιο της Βαγγέλη ο οποίος μέχρι εκείνη τη στιγμή ήξερε πως η Λαίδη της καρδιάς μας είναι ξαδέλφη του και όχι η μητέρα του. 

Η Άντζελα Δημητρίου, σε ηλικία δεκαπέντε ετών και ενώ βρισκόταν στη Κρήτη γέννησε ένα αγοράκι, που αμέσως δόθηκε για υιοθεσία σε συγγενικό της πρόσωπο.

Όλα έγιναν με πρωτοβουλία της μητέρας της η οποία τη συμβούλεψε να δοθεί το μωρό στην αδελφή της (και θεία της Άντζελας) που δεν είχε παιδιά. Έτσι πέρασαν τα χρόνια μέχρι που πέθανε η θεία και θετή μητέρα του Βαγγέλη και η Άντζελα Δημητρίου – έχοντας πλέον χτίσει μια μεγάλη καριέρα – αποφάσισε να του πει την αλήθεια.

Τσιμτσιλή για τη σχέση Δημητρίου - Κιουρτσάκη: «Γίνεται μια προσπάθεια να…»

Ο νεαρός τότε Βαγγέλης Παπαδόπουλος είχε απολυθεί από τον στρατό και βρέθηκε μπροστά στη μεγαλύτερη αποκάλυψη της ζωής του.

Photo-by-Angela-Dimitriou-on-August-01-2023.-May-be-an-image-of-1-person-baby-smiling-and-balloon.jpg

Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ

Ο γιος της Άντζελας Δημητρίου ζει πλέον στη Γερμανία με τη γυναίκα του και τα δυο παιδιά τους: μια 24χρονη κόρη που λέγεται Αγγελική και έναν γιο. Έχει την δική του επιχείρηση και πλέον έχει ελάχιστες επαφές με την μητέρα του, όπως και με την αδερφή του Όλγα.

Δημητρίου – Κιουρτσάκη: Ευχάριστα νέα για τη σχέση τους - Η απόφαση που πήρε η Άντζελα

Η Άντζελα Δημητρίου είχε πει για τα εγγόνια της: «Έχω δύο εγγόνια από το γιο μου τον Βαγγέλη και άλλα δύο από τον αδελφό μου που δεν ζει πια. Για μένα όλα είναι εγγόνια μου και χαίρομαι πολύ για αυτό!».

Βαγγέλης Παπαδόπουλος - Η μία και μοναδική φωτογραφία της Άντζελας Δημητρίου με τον γιο της:

Σε παλαιότερη συνέντευξη είχε πει:

«Ήθελα να του το πω αλλά ζούσε η θεία μου, η οποία έφυγε από καρκίνο. Όταν μετά έφυγε, θεώρησα καλό να κάτσω και να του πω όλη την ιστορία. Του είπα λοιπόν ότι ένα μικρό κοριτσάκι που το έλεγαν Αγγελική πήγε στην Κρήτη, ήταν έγκυος, δούλευε εκεί, γύρισε μετά στην Αθήνα, έμεινε περίπου έναν μήνα για να γεννήσει. Έχει μείνει να με κοιτάζει, μου λέει «ναι» και του λέω πως αυτό το παιδάκι το λένε Βαγγέλη. Παθαίνει ένα σοκ, πιάνεται από την καρέκλα και ήθελε να μάθει ποιος είναι ο πατέρας του».

Όταν του είπα την αλήθεια έφυγε ένα βάρος από πάνω μου. Η μάνα μου δεν μπορούσε ποτέ να το πει στον Βαγγέλη αυτό γιατί αισθανόταν κάπου και ενοχές. Εκείνη το είχε οργανώσει αυτό. Από την άλλη, όμως, έπρεπε εγώ σαν καλή μάνα να κάτσω και να του το πω. Μου έφυγε από μέσα ένα βάρος, απελευθερώθηκα ρε παιδί μου».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved