Γιάννης Φέρτης - O έρωτας με την Τσανακλίδου & το σπαρακτικό αντίο: «Καληνύχτα γλυκέ μου πρίγκιπα»
Showbiz

Γιάννης Φέρτης - O έρωτας με την Τσανακλίδου & το σπαρακτικό αντίο: «Καληνύχτα γλυκέ μου πρίγκιπα»

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 86 ετών ο Γιάννης Φέρτης και η είδηση του θανάτου του σκόρπισε θλίψη σε όλη την Ελλάδα.

Την είδηση έκανε γνωστή ο Σπύρος Μπιμπίλας με μια ανάρτηση που έκανε στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Γιάννης Φέρτης: Η τελευταία τηλεοπτική συνέντευξη 4 χρόνια πριν – «Από βλακεία δεν έκανα παιδιά»

https://www.instagram.com/p/C5vhONZIMWm/

Ο Γιάννης Φέρτης ήταν παντρεμένος με την Μαρίνα Ψάλτη, ωστόσο μια από τις γυναίκες που πέρασε από τη ζωή του ήταν η Τάνια Τσανακλίδου.

H σπουδαία ερμηνεύτρια θέλησε να αποχαιρετήσει τον Γιάννη Φέρτη με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η Τάνια Τσανακλίδου κοινοποίησε μια φωτογραφία της από τον παρελθόν με την Γιάννη Φέρτη και στη λεζάντα έγραψε: «Αντίο αγαπημένε μου Φίλε. Ήσουν ο πιο έντιμος και υπέροχος άντρας που γνώρισα στη ζωή μου. Καληνύχτα γλυκέ μου πρίγκιπα…».

Δείτε την ανάρτηση που έκανε:

https://www.instagram.com/p/C5vofyqISHk/

O ίδιος είχε αναφερθεί σε συνέντευξη του στο πόσο ερωτεύτηκε την τραγουδίστρια αφού όπως είχε τονίσει εκείνη ήταν και ο λόγος που χώρισε με την Ξένια Καλογεροπούλου.

«Εγώ λοιπόν ήμουν εκείνος που έφταιγε που χωρίσαμε, γιατί τα έφτιαξα με την Τάνια Τσανακλίδου –παρότι την αγαπούσα πολύ την Ξένια. Ερωτεύτηκα, τι να κάνω; Η μάνα μου όμως είχε αδυναμία στην Ξένια, που τη θεωρούσε και καλό κορίτσι, και το έφερε βαρέως. Έμαθα λοιπόν από την αδελφή μου, όχι από την ίδια, ότι πήγε να εξομολογηθεί στην εκκλησία γι’ αυτό το βάρος που ένιωθε. Εξήγησε λοιπόν στον παπά ότι ο γιος της ήταν παντρεμένος με μια πολύ καλή κοπέλα αλλά τη χώρισε για κάποια άλλη και δεν ήξερε τι να πει και να κάνει. Της εξήγησε ο παπάς ότι οι εποχές είχαν αλλάξει, ότι οι άνθρωποι χωρίζουν, ότι συμβαίνουν αυτά. Και μετά τη ρωτάει: «Τι δουλειά κάνει ο γιος σας;». «Ηθοποιός είναι – ο Γιάννης ο Φέρτης», του απαντά. «Ααα», λέει ο παπάς, «αυτός είναι πολύ καλός ηθοποιός και απ’ ό,τι έχω ακούσει, είναι και καλός άνθρωπος. Συγχαρητήρια, κυρία μου! Δεν πειράζει κι αν χώρισε!». Φαντάζεστε πόσο μπερδεύτηκε πια και αυτή η γυναίκα που ήταν πιστή και περίμενε, τουλάχιστον, να βρει μια συμπαράσταση από την εκκλησία…».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved