Γιάννης Φέρτης: Οι γυναίκες της ζωής του και οι τρεις γάμοι του!
Showbiz

Γιάννης Φέρτης: Οι γυναίκες της ζωής του και οι τρεις γάμοι του!

Ο Γιάννης Φέρτης υπήρξε ένας από τους πιο γοητευτικούς άντρες του ελληνικού κινηματογράφου, του θεάτρου και της τηλεόρασης. 

Από τη ζωή του πέρασαν μερικές από τις πιο όμορφες γυναίκες του καλλιτεχνικού χώρου.

Έφυγε από τη ζωή ο Γιάννης Φέρτης

Η πρώτη του γυναίκα ήταν η Ξένια Καλογεροπούλου την οποία και παντρεύτηκε το 1963 όταν και οι δύο καθιερώνονταν στον χώρο της υποκριτικής.

Πριν από λίγο καιρό, ο δημοσιογράφος και συλλέκτης Άρης Λουπάσης, είχε μοιραστεί με τους followers του έναν απίθανο στιγμιότυπο. Τη φωτογραφία του ηθοποιού, ντυμένου γαμπρού στον γάμο του με την Ξένια Καλογεροπούλου.

Eπιθυμία του ζευγαριού ήταν να μην διαρρεύσει η είδηση του γάμου, τελικά το Μοναστηράκι γέμισε από κόσμο που ήθελε να δει το διάσημο ζευγάρι από κοντά.

Μετά το μυστήριο το ζευγάρι ταξίδεψε στο Ναύπλιο για τον μήνα του μέλιτος συνδυάζοντας τις διακοπές με τα γυρίσματα της νέας ταινίας του με τίτλο "Η πρώτη αγάπη" (εναλλακτικός τίτλος "Στην σκιά μιας άλλης") που γυρίστηκε εξ ολοκλήρου στην πανέμορφη πόλη.

Από το 1965 Καλογεροπούλου και Φέρτης δημιούργησαν τον δικό τους θίασο ανεβάζοντας με επιτυχία έργα ρεπερτορίου. Ο χωρισμός τους δέκα χρόνια αργότερα έγινε με απόλυτη διακριτικότητα διατηρώντας χαμηλούς τόνους.

Ο έρωτας με την Ντενίση

Στις αρχές της δεκαετίας του '80 γνώρισε και ερωτεύτηκε τη Μιμή Ντενίση με την οποία παντρεύτηκαν το 1981.

Παντρεύτηκαν στον ιερό ναό της Κρύπτης της Αγίας Φιλοθέης όμως αυτός ο γάμος έμελλε να έχει άδοξο τέλος μετά από επτά χρόνια αφού οι δυο τους χώρισαν το 1988.

200709060940060.9900_GIANIS_FERTIS_592007.jpg

NDPPHOTO

Η ίδια η Μιμή Ντενίση είχε μιλήσει για αυτή τη σχέση της πριν από αρκετά χρόνια. Για τη γνωριμία τους είχε πει: «Γνωριστήκαμε στην πρώτη ανάγνωση του "Συμβολαιογράφου". Toν ερωτεύτηκα με την πρώτη ματιά. Αυτό το παρουσιαστικό, αυτή η φωνή. Εκείνος, πάλι, δεν μου έδινε καμία σημασία. Όλο πλάκες μού έκανε και κόντρες. Πέρασε καιρός να εκδηλωθεί. Είναι κλειστός άνθρωπος ο Γιάννης. Τελικά παντρευτήκαμε».

Για τον μετέπειτα χωρισμό τους, η Μιμή Ντενίση είχε παραδεχτεί σε συνέντευξή της: «Δύσκολο (σ.σ. διαζύγιο) από την άποψη ότι εγώ τον αγαπούσα τον Γιάννη όταν χωρίσαμε. Δεν ήμουν, όμως, πλέον ερωτευμένη. Είχα ερωτευτεί ήδη τον Αντώνη Τρίτση, γιατί υπήρχε μεγάλη απόσταση μεταξύ μας. Εκείνος, νομίζω, κατάλαβε πόσο με αγαπούσε αφού χωρίσαμε. Κατά τη διάρκεια του γάμου μας εγώ ήμουν αυτή που ασχολιόμουν. Σε κάθε περίπτωση, ήταν μια πυγμαλιωνική σχέση. Ο Γιάννης είναι ο άνθρωπος που μου έμαθε τι σημαίνει θεατρικό ήθος. Σήμερα έχουμε πολύ καλές σχέσεις».

fertis.jpg

NDPPHOTO

Το τρίτο στεφάνι

Από το 2001 έως και την τελευταία του πνοή, ο Γιάννης Φέρτης ήταν παντρεμένος με τη Μαρίνα Ψάλτη με την οποία πορεύτηκαν μαζί όλα αυτά τα χρόνια με σεβασμό, αγάπη και διακριτικότητα απέναντι στα φώτα της δημοσιότητας. Αν και η διαφορά ηλικίας τους, ήταν μεγάλη, υπήρξαν από την πρώτη στιγμή πολύ ερωτευμένοι και έκαναν πράξη αυτό που είχαν υποσχεθεί την ημέρα του γάμου τους: ότι δηλαδή μόνο ο θάνατος θα κατάφερνε να τους χωρίσει.

Σε συνέντευξή της η Μαρίνα Ψάλτη είχε πει για εκείνον: «Νιώθω ευγνωμοσύνη που παντρεύτηκα την αγάπη της ζωής μου, πράγμα που τις περισσότερες φορές δεν συμβαίνει και γιατί είμαι ακόμα υγιής και έχω κάνει πολλά από αυτά που ήθελα».

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved