Ελευθερίου για την οικονομική βοήθεια στον Βισκαδουράκη: «Άμα τα λες τι νόημα έχει, πέρασε δύσκολα»
Showbiz

Ελευθερίου για την οικονομική βοήθεια στον Βισκαδουράκη: «Άμα τα λες τι νόημα έχει, πέρασε δύσκολα»

Ο Λευτέρης Ελευθερίου ήταν σήμερα καλεσμένος στην εκπομπή Στούντιο 4 και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε, μετά από σχετική ερώτηση στην οικονομική βοήθεια που έδωσε στον Θανάση Βισκαδουράκη πριν από λίγο καιρό. 

Ο Βισκαδουράκης μίλησε προσφάτως δημόσια για την οικονομική βοήθεια που είχε από αρκετούς καλλιτέχνες φίλους του, ανάμεσά του και ο Λευτέρης Ελευθερίου.

Λευτέρης Ελευθέριου – Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος: Live «με την όπισθεν» στο θέατρο Άλσος

ELEFTHERIOU.jpg

Μάλιστα, ο τελευταίος, όταν ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος τού ζήτησε να μιλήσει γι' αυτό είπε με ταπεινότητα και αρκετά συνεσταλμένος: «Άμα τα λες τι νόημα έχει, πέρασε δύσκολα»...

Αναφερόταν φυσικά στις φυσικές καταστροφές που υπήρξαν στα χωριά της Θεσσαλίας από τις πλημμύρες. Ανάμεσα σε αυτά ήταν και το χωριό καταγωγής της γυναίκας του Βισκαδουράκη όπου ζούσαν μέχρι τότε οι γονείς της, δηλαδή τα πεθερικά του.

Ο Θανάσης είχε μιλήσει δημόσια για τις καταστροφές που οδήγησαν στην οικονομική ανέχεια τον ίδιο και την οικογένειά του και έτσι κάποιοι συνάδελφοί του αποφάσισαν να συνδράμουν οικονομικά. Ανάμεσά τους ήταν και ο Λευτέρης Ελευθερίου ο οποίος αν και παραδέχτηκε ότι το έκανε, δεν θέλησε να επεκταθεί.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved