Καλλιόπη Ευαγγελίδου: Η ζωή στις Σέρρες 22 χρόνια μετά τη Λάμψη και η διάσημη νονά της
Showbiz

Καλλιόπη Ευαγγελίδου: Η ζωή στις Σέρρες 22 χρόνια μετά τη Λάμψη και η διάσημη νονά της

22 χρόνια έχουν περάσει από τότε που η Καλλιόπη Ευαγγελίδου είχε υποδυθεί με ιδιαίτερη μαεστρία τον ρόλο της Τατιάνας Δράκου στη Λάμψη.

Μια σειρά αλλά και ένας ρόλος που είχαν αγαπηθεί πολύ από το τηλεοπτικό κοινό. Η ηθοποιός παρέμεινε στη σειρά 7 συνολικά χρόνια μέχρι και τον 11ο κύκλο και έπαιξε σε περισσότερα από 1.100 επεισόδια.

Καλλιόπη Ευαγγελίδου: Τι κάνει σήμερα η Τατιάνα της Λάμψης – Η ζωή στις Σέρρες με τα τρία της παιδιά

Μετά την τεράστια επιτυχία που γνώρισε, αποφάσισε να γυρίσει σελίδα στη ζωή της, να αφήσει πίσω τα φώτα της δημοσιότητας και να αφοσιωθεί στο μεγάλωμα των τριών παιδιών της.

1713342309206-234994993-evaggelidou-(2).jpg

Η ίδια μάλιστα, δεν εγκατέλειψε μόνο την υποκριτική αλλά και την Αθήνα καθώς τα τελευταία χρόνια ζει στις Σέρρες μαζί με τον σύζυγό της.

Δεν άφησε όμως το θέατρο που τόσο πολύ αγαπά και φροντίζει να είναι ενεργή σε αυτό. Η Καλλιόπη Ευαγγελίδου, διατηρεί λογαριασμούς στα social media, μέσα από τα οποία μοιράζεται τις σκέψεις της, τα νέα της και ό, τι εκείνη επιθυμεί, κατά καιρούς.

evaggelidou-(4).jpg

«Στη δουλειά μας, μας επιλέγουν. Είναι σαν να με ρωτάς αν θα ξαναδώσω συνέντευξη. Αν μου το προτείνουν και γίνεται από πλευράς απόστασης και άλλων υποχρεώσεων και είναι κάτι που δεν παρεξηγεί αυτά που μπορώ να κάνω, γιατί όχι. Προσπάθησα μέσα στον χρόνο να μην χάσω τον εαυτό μου και να βελτιώνομαι μέσα στην δουλειά μου. Προσπαθώ να μεγαλώνω επιτυχώς και να εξελίσσομαι. Αυτό μπορώ να κάνω και με ενδιαφέρει να κάνω εγώ. Τα υπόλοιπα αν και όποτε προκύψουν θα είναι μια ευτυχής ή όχι ευτυχής σύμπτωση», είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξή της για το ενδεχόμενο να επιστρέψει κάποια στιγμή στην τηλεόραση.


Νονά της Καλλιόπης Ευαγγελίδου ήταν η Ρένα Βλαχοπούλου. Σε δηλώσεις της μάλιστα η ηθοποιός, είχε αποκαλύψει όλα όσα κράτησε από εκείνη.

evaggelidou-(1).jpg

«Η νονά ήταν εξαιρετικός και ιδιαίτερος άνθρωπος. Ήταν καλή νοικοκυρά, μαγείρευε εκπληκτικά και της άρεσαν οι δυσκολίες. Πήγαινα στη Βάρκιζα να τη δω και έμενα εκεί. Δε με επηρέασε στο να γίνω ηθοποιός. Με επηρέασε στην απλότητα και στην αμεσότητα γενικώς. Στο να μη παίζεις ότι είσαι ηθοποιός ούτε στη σκηνή, ούτε στη ζωή».

Ρένα Βλαχοπούλου: Νονά στο κοριτσάκι της φωτό που σήμερα είναι πασίγνωστη ηθοποιός!

Καλλιόπη Ευαγγελίδου: Θυμάστε την Τατιάνα Δράκου της Λάμψης; Τι κάνει και πού είναι σήμερα;

Καλλιόπη Ευαγγελίδου: Έχασε συγγενικό της πρόσωπο από κορονοϊό: «Δεν είχε υποκείμενα νοσήματα»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved