Νότης Σφακιανάκης: Έφυγε από τη ζωή πολύ στενός του συνεργάτης και προσωπικός του φίλος
Showbiz

Νότης Σφακιανάκης: Έφυγε από τη ζωή πολύ στενός του συνεργάτης και προσωπικός του φίλος

Θλίψη προκαλεί η είδηση του θανάτου του Γιώργου Κασσάμπαλη, ο οποίος υπήρξε στενός φίλος και συνεργάτης του Νότη Σφακιανάκη, επί πολλές δεκαετίες.

Ο ίδιος, ήταν για πολλά χρόνια μετρ του άκρως επιτυχημένου λαϊκού τραγουδιστή και ήταν πάντα στο πλευρό του. Μάλιστα, ήταν από τους ελάχιστους που είχε επικοινωνία μαζί του, όλο αυτό το διάστημα που εκείνος απέχει από τις πίστες.

Την δυσάρεστη είδηση του θανάτου έφερε στο φως της δημοσιότητας ο δημοσιογράφος Χάρης Λεμπιδάκης με μια ανάρτηση στα social media.

Γεροθόδωρου: Ο Σφακιανάκης είναι ο σπουδαιότερος λαϊκός καλλιτέχνης της γενιάς του

1675702616669-310980361-notis-sfakianakis-ndp.jpg

Πιο συγκεκριμένα ανέβασε μια φωτογραφία από το παρελθόν, στην οποία είδαμε τον ίδιο, μαζί με τον εκλιπόντα Γιώργο Κασσάμπαλη και τον Νότη Σφακιανάκη, να ποζάρουν στον φακό και έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα του: «Kαλό ταξίδι Γιώργο μας ! Πόσο κρίμα! 🖤».

Θυμίζουμε πως πρόσφατα ο ανιψιός του Νότη Σφακιανάκη, Κωνσταντίνος Σφακιανάκης, μίλησε στο Πρωινό και ξέσπασε για τα ψευδή δημοσιεύματα, ενώ αναφέρθηκε και στα σχέδια του τραγουδιστή.

Ο Κωνσταντίνος Σφακιανάκης είπε: «Μιλάω με τον θείο μου τακτικά. Πρόσφατα ήμασταν πάλι μαζί. Δεν έχει σκοπό, τουλάχιστον στα άμεσα σχέδιά του να εμφανιστεί. Φοβάμαι ότι και στο μέλλον δεν θα εμφανιστεί αλλά είναι κάτι που το γνωρίζει μόνο ο ίδιος το τι θα συμβεί στο μέλλον. Προς το παρόν δεν έχει τέτοια σχέδια».

Δείτε την ανάρτηση του Χάρη Λεμπιδάκη παρακάτω:

xaris.jpg

Διαβάστε επίσης:

Σφακιανάκης: Άστραψε και βρόντηξε ο ανιψιός του - Είναι ψέματα όλο αυτό, είναι ράδιο αρβύλα!

Μενεγάκη για Σφακιανάκη: Σταματάει & μας λέει «Τι θα γίνει, θα σταματήσετε;» Τέτοια ντροπή!

Σφακιανάκης: Τι έλεγε για την τεκνοθεσία: «Το φυσιολογικό είναι άνδρας και γυναίκα κάνουν παιδί»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved