Σφακιανάκης: Άστραψε και βρόντηξε ο ανιψιός του - Είναι ψέματα όλο αυτό, είναι ράδιο αρβύλα!
Showbiz

Σφακιανάκης: Άστραψε και βρόντηξε ο ανιψιός του - Είναι ψέματα όλο αυτό, είναι ράδιο αρβύλα!

Ο ανιψιός του Νότη Σφακιανάκη, Κωνσταντίνος Σφακιανάκης, μίλησε στο Πρωινό και ξέσπασε για τα ψευδή δημοσιεύματα, ενώ αναφέρθηκε και στα σχέδια του τραγουδιστή.

Ο Κωνσταντίνος Σφακιανάκης είπε: «Μιλάω με τον θείο μου τακτικά. Πρόσφατα ήμασταν πάλι μαζί. Δεν έχει σκοπό, τουλάχιστον στα άμεσα σχέδιά του να εμφανιστεί. Φοβάμαι ότι και στο μέλλον δεν θα εμφανιστεί αλλά είναι κάτι που το γνωρίζει μόνο ο ίδιος το τι θα συμβεί στο μέλλον. Προς το παρόν δεν έχει τέτοια σχέδια».

Μενεγάκη για Σφακιανάκη: Σταματάει & μας λέει «Τι θα γίνει, θα σταματήσετε;» Τέτοια ντροπή!

SFAKIANAKIS.jpg

Έγραψε τραγούδια στην καραντίνα τα έδωσε σε άλλους καλλιτέχνες;

Ο ανιψιός του Νότη απάντησε«Είναι ψέματα, είναι ψέματα όλα αυτά. Του γράφουν τραγούδια ακόμα και στην εποχή αυτή που έχει κάνει. Εμένα μου τα στέλνουν τα τραγούδια για να του τα δίνω να τα ακούσει».

sfakianakis-(2).jpg

Και σε άλλο σημείο είπε: «Ο θείος μου κάνει δεύτερη καριέρα με την απουσία του. Δεν πουλούσε ποτέ τόσο πολύ. Δυστυχώς ούτε πρόκειται να βγάλει κάποιο τραγούδι, ούτε σε δισκογραφική εταιρία βρίσκεται ή βρισκόταν στην απουσία αυτή. Ούτε έχει σκοπό να εμφανιστεί. Φοβάμαι ότι μπορεί και να μην ξαναεμφανιστεί. Όταν βρεθήκαμε, μου είπε ‘είμαι κοινωνικά προβληματισμένος’. Εύχομαι κι ελπίζω -όπως και πολύς κόσμος- να αλλάξει κάποια στιγμή αυτό. Είναι ένα μικρόβιο που δε φεύγει τόσο εύκολα, αλλά εντάξει δεν τον πήραν και τα χρόνια»!

sfakianakis-(3).jpg

Πριν λίγο διάστημα υπήρχε δημοσίευμα που ανέφερε ότι ο θείος του είχε κάποιο ατύχημα και είπε: «Είναι ψέματα όλο αυτό, είναι ράδιο αρβύλα. Μάλιστα την προηγούμενη ημέρα, ήμασταν μαζί με τον θείο μου».

Διαβάστε επίσης:

Σφακιανάκης: Τι έλεγε για την τεκνοθεσία: «Το φυσιολογικό είναι άνδρας και γυναίκα κάνουν παιδί»

Νότης Σφακιανάκης: Oι προφητικές δηλώσεις του πριν από 26 χρόνια

Ελένη Μενεγάκη: Η on air παραγγελιά, ο χορός και η έκκληση στον Νότη Σφακιανάκη να επιστρέψει

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved