Mπόμπα: Πήγε για φωτογράφιση με μαγιό και τελικά… το έβγαλε! Γυμνή στo Insta!
Showbiz

Mπόμπα: Πήγε για φωτογράφιση με μαγιό και τελικά… το έβγαλε! Γυμνή στo Insta!

To concept της φωτογράφισης ήθελε τη Χριστίνα Μπόμπα με μαγιό στην παραλία.

Ωστόσο κάτι άλλαξε και τελικά το έβγαλε και μας χάρισε τις πιο ωραίες λήψεις της. Πόζαρε γυμνή και ξετρέλανε το Instagram.

Μπόμπα: Η ιδιαίτερη μέρα και εξομολόγηση: «Δεν μετάνιωσα που πίεσα τον εαυτό μου…»

«Σημερα πήγαμε στη θάλασσα να φωτογραφίσουμε μαγιό… αλλά τελικά τα βγάλαμε 😂 …γιατί μεταξύ των λήψεων μας έπιασε το δημιουργικό μας», έγραψε στη λεζάντα.

Δες τις φωτογραφίες στη gallery

Όπως κι εσύ θα παρατηρήσεις μπορεί η ίδια πρόσφατα να αποκάλυψε πως θέλει 8 κιλά ακόμη για να φτάσει το βάρος πoυ είχε πριν την εγκυμοσύνη της ωστόσο έχει ήδη αποκτήσει ένα απίθανο κορμί

1713442306613-245372940-mpompa.jpg

Instagram / chrismpo

«Το πρωινό είναι το μόνο σταθερό γεύμα. Κάθε πρωί φτιάχνω ένα smoothie με φρούτα, λαχανικά, τζίντζερ, γιαούρτι, γενικά ό,τι βρω στο ψυγείο. Αισθάνομαι ότι αυτό μου δίνει boost μέσα στη μέρα. Επίσης, αβγά, αβοκάντο και τυρί ή, τις ημέρες που βιάζομαι, γάλα αμυγδάλου με δημητριακά.Μου αρέσει η μεσογειακή διατροφή. Τρώω πολύ ψάρι και σαλάτες, έχω περιορίσει, το κόκκινο κρέας στη μία φορά την εβδομάδα και μου αρέσουν: τα λαδερά, όπως το σπανακόρυζο, που είναι το αγαπημένο μου. Βέβαια, δεν προλαβαίνω πάντα να μαγειρεύω εγώ, και κάποιες φορές ζητάω να μου τα στέλνει η γιαγιά μου! Επίσης, τρελαίνομαι για σούπες. Ακόμα και έξω όμως, όταν τρώω, κάνω υγιεινές επιλογές, θα φάω και το σουβλάκι μου, αλλά χωρίς τις πατάτες και με πίτα ολικής.

Προσπαθώ να μην τρώω γλυκά, όχι γιατί δε μου αρέσουν, αλλά γιατί θεωρώ πως η ζάχαρη δεν έχει θρεπτική αξία. Θα απολαύσω κάποιο γλυκό αν το λαχταρίσω, απλώς δεν θα υποκύψω σε κάθε μου λιγούρα. Και αν δεν μπορώ να αντισταθώ, θα προτιμήσω μια μαύρη σοκολάτα χωρίς ζάχαρη ή μέλι με γιαούρτι. Το σημαντικότερο… προσπαθώ να μην έχω στο σπίτι γλυκά.

mpompa-(5).jpg

Φροντίζω να έχω μαζί μου ένα καλό σνακ, όπως μια μπάρα δημητριακών χωρίς ζάχαρη ή κάποιο φρούτο – συχνά βρίσκω μπανάνες στις τσέπες των μπουφάν μου- ή ξηρούς καρπούς.

Με τη γυμναστική ασχολούμαι από μικρή παίζοντας βόλεϊ. Το γυμναστήριο, συγκεκριμένα, δεν μου αρέσει. Μάλιστα, μου έρχεται να βάλω τα κλάματα στην ιδέα ότι πρέπει να πάω! Αγαπώ όμως να γυμνάζομαι με διαφορετικούς τρόπους και μεγαλώνοντας δοκίμασα cross fit, beach volley και κολύμβηση. Το τελευταίο διάστημα μου έχει κλέψει την καρδιά η yoga», έχει πει η ίδια αποκαλύπτοντας τα μυστικά της.

Χριστίνα Μπόμπα: Με λευκό ολόσωμο μαγιό και μείον αρκετά κιλά στο πρώτο μπάνιο της για φέτος

Για 2η φορά έγκυος η Χριστίνα Μπόμπα; Η φωτογραφία που κίνησε υποψίες & η απάντησή της

Χριστίνα Μπόμπα: H ρομαντική φωτογραφία από την παραλία με μαγιό & το βίντεο χωρίς φίλτρα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved