Θοδωρής Μαραντίνης: «Όλες τις επικίνδυνες αποστολές τις αναλαμβάνω εγώ»
5539696
Showbiz

Θοδωρής Μαραντίνης: «Όλες τις επικίνδυνες αποστολές τις αναλαμβάνω εγώ»

Ο Θοδωρής Μαραντίνης ο... κασκαντέρ των Onirama, όπως υπογράφει, επέστρεψε με την μπάντα του on stage, στο roof stage του «Gazarte», με πολλές σημαντικές συναντήσεις.

Πώς δημιουργήθηκε το συγκρότημα αυτό...Τι δεν ξεχνάτε ποτέ όλοι σας;

Δεν ξεχνάμε ποτέ τα πρώτα μας live και αυτό είναι κάτι που μας «βασανίζει», γιατί πάντα κάποια πράγματα που τα κάνεις για πρώτη φορά δεν μπορούν να επαναληφθούν και να τα νιώσεις με τον ίδιο τρόπο και την ίδια ένταση αργότερα. Διαφοροποιούνται τα πράγματα, μπορεί να είναι εξίσου όμορφα, αλλά ποτέ δεν είναι το ίδιο. Τα πρώτα μας live είναι κάτι που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ και δεν θέλουμε να ξεχάσουμε ποτέ, γιατί είναι αυτά που μας έφεραν εδώ.

Θοδωρής Μαραντίνης: «Βασανίστηκα αρκετά χρόνια, σκεφτόμουν αν πρέπει να χωρίσω ή όχι. Είχα ενοχές»

202205140950130.1D8A4477.jpg

Είστε οικογένεια πλέον οι Onirama;

Φυσικά και είμαστε. Ίσως είναι η πρώτη μορφή οικογένειας που έχουμε και η βασική πια. Μετά από 24 χρόνια, έχουμε δημιουργήσει ισχυρότατους δεσμούς περνάμε μαζί πολύ περισσότερο χρόνο απ' ό,τι με οποιοδήποτε μέλος της οικογένειάς μας. Έχουμε περάσει όλες τις σημαντικές φάσεις της ζωής μας μαζί, από τις πιο νεανικές τις πιο ώριμες και τώρα τις... ακόμα πιο ώριμες!

Γιατί συστήνεσαι ως ο «κασκαντέρ» των Onirama;

Αυτό χαριτολογώντας το έχω βάλει στο Instagram μου, γιατί... δεν ξέρω, με έχεις δει πάνω στη σκηνή; Κάνω λίγο τη δύσκολη δουλειά... Στην πραγματικότητα αυτό έχει να κάνει ίσως με την κίνηση, με την ενέργεια που μου δίνει αυτό το συγκρότημα και την εξωτερικεύω ως «μπροστάρης». Ολες τις επικίνδυνες αποστολές λοιπόν, τις αναλαμβάνω εγώ

20240418215914_6Z3A1619.jpg

Τι θεωρείς ότι αλλάζει στο μουσικό τοπίο της χώρας;

Η αλήθεια είναι ότι αλλάζει πάρα πολύ το μουσικό σκηνικό της Ελλάδας. Ενδεχομένως ισχύει και αυτό που λένε κάποιοι -λίγο απλά ή απλοϊκά- ότι «η μουσική είναι μία». Αρχίζουν σιγά-σιγά τα είδη να αποενοχοποιούνται. Υπάρχουν πάντα διακρίσεις αλλά στην ουσία αποενοχοποιούνται. Κάποιος μπορεί να ακούσει διαφορετικά μουσικά είδη, πολύ πιο ελεύθερα πια, και αντίστοιχα ένας καλλιτέχνης μπορεί να τα υπηρετήσει πολύ πιο ελεύθερα πια, άρα συμβαίνει και από τις δύο πλευρές. Χαίρομαι πάρα πολύ που βλέπω πλέον κοινό και καλλιτέχνες να το αγκαλιάζουν περισσότερο, γιατί είναι αυτό που κι εμείς ως μπάντα προσπαθήσαμε πάρα πολύ από την αρχή, να το προσεγγίσουμε ακομπλεξάριστα. Βλέπω να γίνεται και από άλλους συναδέλφους είναι πολλοί τραγουδιστές ή και ηθοποιοί που ασχολούνται με τη μουσική και παρουσιάζουν προγράμματα που περιλαμβάνουν διαφορετικών ειδών τραγούδια και αυτό έχει μεγάλη ανταπόκριση και το αγκαλιάζει ο κόσμος.

Πηγή Real

Μαραντίνης για Παπουτσάκη: Δεν χρειάζεται να βγάζουμε ιστορίες τέτοιες & να δημιουργούμε εντυπώσεις

Μαραντίνης: Το διαζύγιο και τα δικαστήρια δεν έχουν χαλάσει την καριέρα.Την ψυχή μου έχουν μαυρίσει

Θοδωρής Μαραντίνης: «Νομίζω πως δεν θα ξαναπαντρευόμουν»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved