Ελένη Φουρέιρα: Η ομοιότητα με τις αδερφές της, Ιωάννα & Μαργαρίτα - Η σπάνια εμφάνισή τους
Showbiz

Ελένη Φουρέιρα: Η ομοιότητα με τις αδερφές της, Ιωάννα & Μαργαρίτα - Η σπάνια εμφάνισή τους

Η απονομή του διαμαντένιου δίσκου της Ελένης Φουρέιρα για το άλμπουμ «Poli_Ploki» έγινε χθες, 24 Απριλίου και εκτός από τον σύντροφό της και πατέρα του παιδιού της, Αλμπέρτο Μποτία, παρευρέθηκαν στην υπέροχη βραδιά και οι αδερφές της, Ιωάννα και Μαργαρίτα. 

Σε αυτή την μεγάλη βραδιά για την τραγουδίστρια δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν οι αδερφές της, οι οποίες ήταν συγκινημένες και περήφανες!

Ελένη Φουρέιρα: Ο Αλμπέρτο Μποτία στην απονομή του διαμαντένιου δίσκου της- Οι τρυφερές στιγμές τους

1714044441201-305510092-image00074.jpg
7104321

Η Ιωάννα Φουρεϊράι και Μαργαρίτα Φουρεϊράι παρακολούθησαν εντυπωσιασμένες την απονομή του διαμαντένιου δίσκου στην Ελένη Φουρέιρα και ο φωτογραφικός μας φακός τις τσάκωσε και σίγουρα θα εκπλαγείτε με την ομοιότητα που έχουν με την τραγουδίστρια.

Να σας θυμίσουμε ότι σε αυτή την ξεχωριστή βραδιά, η τραγουδίστρια ευχαρίστησε δημόσια τη μητέρα της, που και εκείνη βρίσκεται καθημερινά στο πλευρό της και φροντίζει τον γιο της, όταν λείπει, αλλά και τον σύντροφό της και πατέρα του παιδιού της, Αλμπέρτο Μποτία: «Στον άντρα μου, ευχαριστώ πάρα πολύ. Δεν θα μπορούσα να έχω καλύτερο άνθρωπο δίπλα μου, ο καλύτερος μπαμπάς του κόσμου»!

Δείτε τις αδερφές της Ελένης Φουρέιρα και πόσο μοιάζουν στην τραγουδίστρια.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved