Ο Γιώργος Αρσενάκος αποκαλύπτει: «Το να μην πει την καταγωγή της η Ελένη Φουρέιρα δεν ήταν...»
NDPPHOTO
Media

Ο Γιώργος Αρσενάκος αποκαλύπτει: «Το να μην πει την καταγωγή της η Ελένη Φουρέιρα δεν ήταν...»

Ο Γιώργος Αρσενάκος παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης και συζήτησε για τις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα, την απόφαση της Ελένης Φουρέιρα να αποκρύψει την καταγωγή της, καθώς και για τα νέα του επαγγελματικά σχέδια. 

Ο CEO της Panik Records μιλώντας στο Down Town της Kύπρου πήρε θέση στο πολυσυζητημένο ξέσπασμα του Γιώργου Νταλάρα κατά των δημοσιογράφων, λέγοντας:

«Αυτή την περίοδο, αφού το αναφέρεις, να σου πω πως ετοιμάζουμε και τον νέο δίσκο του Γιώργου Νταλάρα, με νέα τραγούδια του κορυφαίου μας ερμηνευτή, σε στίχους Νίκου Μωραΐτη και μουσική Νίκου Μερτζάνου, με τα μισά τραγούδια να τα ερμηνεύει μόνος του και τα άλλα μισά με τη συμμετοχή άλλων καλλιτεχνών – της Ελένης Βιτάλη, του Γιάννη Κότσιρα, του Χρήστου Μάστορα, της Ελεωνόρας Ζουγανέλη κ.α. Το "όνομα" Γιώργος Νταλάρας, για να σου απαντήσω, δημιουργήθηκε, μέσα στα χρόνια, με πάρα πολλή δουλειά, με εξαιρετικές επιλογές ρεπερτορίου και πολύ προσεκτικές καλλιτεχνικές κινήσεις. Από την άλλη, δεν θεωρώ ότι κάποιος πρέπει να «χαρακτηρίζεται» όταν λέει τη γνώμη του, ειδικά ο Γιώργος Νταλάρας του οποίου η πορεία είναι σεβαστή και η μεγάλη καλλιτεχνική αξία του αδιαμφισβήτητη. Γιατί να μην πει αυτό που σκέφτεται ο Γιώργος Νταλάρας; Ειδικά ο Γιώργος Νταλάρας! Μη φτάσουμε και στο σημείο να φοβόμαστε πια να πούμε τη γνώμη μας».

ntalaras.jpg

Στη συνέχεια της συνέντευξής του ο Γιώργος Αρσενάκος αποκάλυψε πως η απόφαση της Ελένης Φουρέιρα να αποκρύψει την καταγωγή της και να πει ψέματα γι' αυτήν ήταν δική της και μόνο δική της.

«Μα, αυτό δεν ήταν θέμα στρατηγικής! Η Ελλάδα του 2010 ή του 1990 -τότε που μεγάλωνε η Ελένη, στην Καλλιθέα- δεν ήταν ίδια με την Ελλάδα κάποια χρόνια μετά, ως προς συγκεκριμένες αντιλήψεις και ρατσιστικές συμπεριφορές. Το να μην πει την καταγωγή της η Ελένη δεν ήταν απόφαση management ή δική μου, ήταν προσωπική της απόφαση. Όταν αποφάσισε πως ήταν η στιγμή και το ένιωσε, το μοιράστηκε με τον κόσμο. Και, επίσης ποτέ, όσα χρόνια δουλεύω, δεν ρώτησα -ούτε και μ’ ένοιαζε- από που είναι ο καθένας. Πάντα πίστευα, εξάλλου, ότι σε αυτή τη ζωή δεν πρέπει να ντρέπεσαι ούτε για την οικογένεια σου, ούτε για την καταγωγή σου, ούτε για την θρησκεία σου».

Τέλος, ο Γιώργος Αρσενάκος αναφέρθηκε και στα επαγγελματικά του σχέδια αποκαλύπτοντας:

«Υπάρχει μία σκέψη να γίνει το «Fame Story 2», ενώ παράλληλα σχεδιάζω να κάνω μια μεγάλη περιοδεία-οντισιον σε όλη την Ελλάδα και στην Κύπρο, σε περιοχές που δεν έχει γίνει ποτέ καμία οντισιόν για νέα ταλέντα, το οποίο μπορεί να συνδυαστεί είτε με το «Fame Story 2» είτε με κάποιο άλλο project. Υπάρχει, επίσης, η σκέψη να γίνει μια μουσική εκπομπή, η οποία να στηρίζεται στα περίεργα και παράξενα ντουέτα. Παράλληλα, αναπτύσσουμε, ως εταιρεία, το κομμάτι του entertainment – έχουμε αναπτύξει το Panik TV, έχουμε ήδη την επαφή μας με όλα τα κανάλια, προχωράμε και με τις θεατρικές παραγωγές, καθώς και με τις κινηματογραφικές παραγωγές, με το Panik Films. Η τηλεόραση είναι βασικό κομμάτι όλων αυτών, το οποίο και μου αρέσει και αναπτύσσουμε γύρω από αυτό όλες τις άλλες δραστηριότητές μας».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved