Λιβάνης-Ανδρομάχη: Βραδινή έξοδος για διασκέδαση - Η φουσκωμένη κοιλίτσα της & τα τρυφερά φιλιά
Showbiz

Λιβάνης-Ανδρομάχη: Βραδινή έξοδος για διασκέδαση - Η φουσκωμένη κοιλίτσα της & τα τρυφερά φιλιά

Ο Γιώργος Λιβάνης και η Ανδρομάχη Δημητροπούλου δείχνουν να διανύουν την πιο όμορφη περίοδο της σχέσης τους, περιμένοντας για την άφιξη του πρώτου τους παιδιού σε λίγο καιρό από τώρα. 

«Ήρθε η στιγμή να γίνει. Η εγκυμοσύνη κυλάει πάρα πολύ καλά. Έχουμε ένα πολύ ωραίο κλίμα και ανυπομονούμε να δούμε το μωρό. Έχουμε μάθει το φύλο. Έχουμε κάνει κάποιες ετοιμασίες, αλλά θέλουμε να το ζήσουμε εκείνη τη στιγμή. Είμαστε στον 6ομήνα. Η Ανδρομάχη έχει πάντα λιγούρες.

6831_GIORGOS_LIVANIS_ANDROMAXI_DIMITROPOYLOY_2942024.jpg

Έχουμε βρει νονά και νονό, έχουμε πει το όνομα να είναι από τους γονείς μας. Εγώ θέλω να κάνουμε έναν θρησκευτικό γάμο» είπε σε πρόσφατη τηλεοπτική του συνέντευξη ο Γιώργος Λιβάνης δείχνοντας πραγματικά ευτυχισμένος για τις ευχάριστες εξελίξεις στη ζωή του.

Ο ίδιος, μαζί με την όμορφη τραγουδίστρια σύντροφό του, βρέθηκαν πριν από μερικά βράδια στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Νίκος Οικονομόπουλος και διασκέδασαν με τις ερμηνείες του.

Μάλιστα, κάποια στιγμή ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το ζευγάρι σε πολύ τρυφερές στιγμές του, γεγονός που αποδεικνύει πως οι δυο τους μοιράζονται έναν πολύ μεγάλο έρωτα.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved