Showbiz

Χρύσα Ρώπα: «Έφαγα μεγάλο χαστούκι όταν παρουσιάστηκε στην αδελφή μου μετάσταση του καρκίνου»

Gossip-tv Team

Η Χρύσα Ρώπα μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό mou» για την κατάθλιψη που πέρασε και για τις δύσκολες στιγμές που έζησε, όταν έμαθε ότι έχει καρκίνο η αδερφή της!

«Για τρία χρόνια είχα βαριά κατάθλιψη. Με πονούσε η κίνηση. Ήθελα ακινησία. Μπορούσα να κάθομαι επί ώρες ακίνητη και να καπνίζω» δήλωσε η ηθοποιός!

Και τόνισε: «Οι μόνες ώρες που μπορούσα να λειτουργήσω κανονικά ήταν πέντε με οχτώ το απόγευμα, όταν επέστρεφε το παιδί μου από το σπίτι».

Η Χρύσα Ρώπα αποκάλυψε:«Έφαγα μεγάλο χαστούκι. Βρέθηκα σε ένα νοσοκομείο, όπου ένας γιατρός μου έλεγε ότι παρουσιάστηκε στην αδελφή μου μετάσταση του καρκίνου από τους πνεύμονες στον εγκέφαλο και ότι είχε μόνο τρεις μήνες ζωής. Εκεί τα έκοψα όλα. Εκεί δεν έχεις κατάθλιψη. Χάνεις τον άνθρωπό σου, τι να την κάνεις την κατάθλιψη; Ποιο εγώ; Σου φεύγει η γη από τα πόδια», είπε.

Βέβαια, η ηθοποιός έδωσε και το αισιόδοξο μήνυμά της:

«Σ' αυτές τις δύσκολες στιγμές λέω στον κόσμο ότι πρέπει να σκεφτόμαστε ότι έχουμε την υγεία μας. Χάνουμε σπίτια, τα λεφτά μας, κλείνουμε τα μαγαζιά μας. Και λοιπόν; Τι θα κάνουμε; Θ' αυτοκτονήσουμε; Θα ζήσουμε. Ψωμί κι ελιά, τυρί... Πώς ζήσανε οι γονείς μας;».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved