Showbiz

Κατερίνα Παπουτσάκη: Οι φήμες για εγκυμοσύνη, τα υπονοούμενα της Σκορδά και η αμηχανία στο πλατό!

Gossip-tv Team

Ο πελαργός φαίνεται πως έχει αρχίσει να «χτυπάει την πόρτα» στην ελληνική showbiz!

Η Κατερίνα Παπουτσάκη σήμερα το μεσημέρι ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό mou» και μεταξύ άλλων μίλησε για τον έγγαμο βίο, τη δημιουργία οικογένειας και τον άντρα της ζωής της, Παναγιώτη Πιλαφά. Η ηθοποιός εμφανίστηκε στο πλατό με μακριά, ριχτή μπλούζα, άβαφη ρίζα στα μαλλιά και ελαφρώς πρησμένη – τουλάχιστον στο πρόσωπο – γεγονός που προκάλεσε ερωτηματικά.

Στη συνέχεια, οι υποψίες έγιναν περισσότερες με τη βοήθεια της Φαίης Σκορδά η οποία δεν σταμάτησε τα αινιγματικά βλέμματα, τα υπονοούμενα και τα χαμόγελα. Κάποια στιγμή η κουβέντα πέρασε στη μητρότητα και η Κατερίνα Παπουτσάκη ανέφερε πως πλέον είναι έτοιμη να γίνει μητέρα ενώ η παρουσιάστρια της είπε πως έχει γλυκάνει πολύ. Πώς αντέδρασε η Κατερίνα Παπουτσάκη; Αμήχανα μεν αλλά με ένα χαμόγελο δε!

Σύμφωνα πάντως με αποκλειστικές πληροφορίες του gossip-tv.gr, η Κατερίνα Παπουτσάκη διανύει τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της και είναι πανευτυχής τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγός της. Ο λόγος που δεν το ανακοινώνουν ακόμα, γνωστός και σεβαστός, θέλουν να σιγουρευτούν για την ομαλότητα της κύησης.

Δείτε το βίντεο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved