Showbiz

Η συνάντηση της Κουρούπη με την Γαρμπή πριν το YFSF

Gossip-tv Team

Η Βαλέρια Κουρούπη φέτος συμμετέχει στο YFSF και μια από τις μιμήσεις που έκανε ήταν αυτή της Καίτη Γαρμπή. Μάλιστα πριν βγει στην σκηνή να την υποδυθεί, την συνάντησε και μιλήσανε. 

«Τρεις μέρες πριν από την πρεμιέρα έτυχε να δω σε ένα εμπορικό κέντρο την Καίτη Γαρμπή. Και παρόλο που ντρέπομαι πάρα πολύ να μιλήσω σε ανθρώπους που δεν ξέρω, την πλησίασα και της είπα: «Συγγνώμη που σας ενοχλώ, αλλά θέλω να σας πω ότι θα μεταμφιεστώ σε Καίτη Γαρμπή την Κυριακή». Τα έχασε η γυναίκα (Γελάει.)Όταν κατάλαβε ότι της μιλούσα για το ΥFSF μου είπε: «Να τα κάνεις όλα».

Και άρχισε να μου δείχνει τις χαρακτηριστικές κινήσεις που κάνει με το κεφάλι και το χέρι της. «Τα δόντια μου πώς θα τα κάνεις» με ρώτησε. «Έχουν επιτελείο συνεργατών εκεί που φροντίζουν για τα πάντα» της απάντησα. «Και τι θα φοράς» με ρώτησε. «Ενα άσπρο-ασημί φόρεμα» της είπα. «Περίεργο! Δεν το αγαπώ το λευκό» σχολίασε. Ήταν τόσο γλυκιά και φιλική με έναν άνθρωπο που δεν ήξερε και το θεώρησα καλό οιωνό που την είδα πριν ξεκινήσει το σόου» τόνισε στο ΟΚ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved