Showbiz

Όργιο με φίδια, μαστίγια, αφέντρες και σκλάβους σε video clip ελληνικού συγκροτήματος

Gossip-tv Team

Ίσως το πιο… προχωρημένο video clip ελληνικού συγκροτήματος.

Τα μέλη του Jackpot αποκαλύπτουν λεπτομέρειες από το προχωρημένο βιντεοκλίπ τους με τίτλο «Δίνω πόνο». Ο Πάνος και ο Δημήτρης των Jackpot εξερεύνησαν τον κόσμο του BDSM για τις ανάγκες της οπτικοποίησης του νέου τους τραγουδιού.

«Είμαστε προετοιμασμένοι για όλων των ειδών τις αντιδράσεις. Και αρνητικές και θετικές. Δεν κάναμε το κλιπ για να προκαλέσουμε την κοινωνία. Το κάναμε για να δείξουμε ότι δεν πρέπει να κρύβουμε πράγματα κάτω από το χαλί! To BDSM υπάρχει στην κοινωνία μας και μάλιστα σε επίπεδο πιο υψηλό από ό,τι νομίζουμε» αναφέρουν στην Espresso.

«Αυτό είναι το μήνυμα του βιντεοκλίπ. Κι από την άλλη το θέαμα δεν είναι αισχρό ή πρόστυχο. Είναι artistic, καλλιτεχνικό δηλαδή και δεν θίγει κανέναν». Μάλιστα ο Πάνος, το εκμυστηρεύτηκε στη μητέρα του και η αντίδρασή της ήταν απρόβλεπτη: «Συγκινήθηκε. Το βρήκε πραγματικά εκπληκτικό!»

Τα δύο μέλη των Jackpot μάς μίλησαν και σε προσωπικό επίπεδο για τον κόσμο του BDSM: «Κάποια πράγματα δεν θα τα έκανα επ’ ουδενί! Και μόνο που τα είδα, πόνεσα! Κάποια άλλα, που είναι light, ίσως και να τα δοκίμαζα για να δω τις αντοχές μου» αναφέρει ο Δημήτρης, που είναι πιο διαλλακτικός από τον Πάνο, ο οποίος δηλώνει: «Η γκάμα των φετίχ είναι τεράστια. Από ποδολαγνία μέχρι πολύ ακραία πράγματα. Δεν θα έκανα τίποτα που θα άλλαζε τη σεξουαλικότητά μου» λέει. Επίσης, αποκαλύπτει ότι έχει δεχτεί σχετική πρόταση: «Μου έγινε πρόταση από μύστρα, αλλά ήταν πολύ ακραία και την αρνήθηκα! Ασε που αυτοί προσυμφωνούν τι θα κάνουν και τι όχι κι εμένα αυτό με χαλάει. Μου φαίνεται πολύ αντιερωτικό!»

Πώς πήρε, όμως, σάρκα και οστά η πρωτότυπη ιδέα τους; «Κάναμε έρευνα δύο μήνες γύρω από τα φετίχ! Δύο επαγγελματίες αφέντρες μάς κατηύθυναν ώστε να βγει σωστά και αληθοφανές το βιντεοκλίπ. Ψάξαμε και για “υποτακτικό”, αλλά ήταν εξαιρετικά δύσκολο να βρούμε. Μας κάλεσαν και σε ένα BDSM event που θα γίνει προσεχώς στην Αθήνα. Θα πάμε να το δούμε από κοντά ως κοινό» εξηγούν και συμπληρώνουν πως στα γυρίσματα όλα ήταν ευχάριστα!

«Δεν πόνεσε κανείς από τους συμμετέχοντες στο κλιπ. Τα κορίτσια είναι ηθοποιοί και χορεύτριες και το αγόρι είναι επίσης ηθοποιός. Με τη βοήθεια των Ζάναξ που υπογράφουν τη σκηνοθεσία, όλα πήγαν καλά!»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved