Showbiz

Αλέκος Φασιανός: Συντετριμμένη η σύζυγός του στις πρώτες δηλώσεις της μετά τον θάνατό του

Gossip-tv Team

Το βράδυ της Κυριακής 16 Ιανουαρίου, έφυγε από την ζωή ο σπουδαίος εικαστικός, Αλέκος Φασιανός, σε ηλικία 87 ετών, βυθίζοντας σε μεγάλη θλίψη την οικογένειά του. 

Ήταν ένας από τους πιο σπουδαίους ανθρώπους, που πρέσβευε τον χώρο της ζωγραφικής και είχε καταφέρει να "παντρέψει" με ευφάνταστο τρόπο την τέχνη με την ποιότητα.

Ο Αλέκος Φασιανός, εδώ και λίγες ώρες, δεν βρίσκεται πια στην ζωή, γεγονός που προκάλεσε μεγάλη θλίψη στους οικείους του, αλλά και σε άτομα από τον χώρο των τεχνών, που τον αγαπούσαν και εκτιμούσαν το μοναδικό του ταλέντο. Η οικογένειά του δεν μπορεί να πιστέψει τον θάνατό του και είναι απόλυτα συντετριμέννοι. Η σύζυγος του σπουδαίου εικαστικού, Μαρίζα Φασιανού, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ, μιλώντας για τον πόσο ιδιαίτερος άνθρωπος, με διάφορες πτυχές, ήταν ο σύζυγός της και το ότι η παρακαταθήκη που άφησε, είναι το μεγαλύτερο του δώρο για την νέα γενιά.

"Ο Αλέκος Φασιανός πίστευε στις νέες γενιές και ήθελε να βλέπει τους νέους να εξελίσσονται. Σεβόταν τους ανθρώπους και τον απλό εργαζόμενο. Μπορεί να έφυγε από τη ζωή αλλά, μέσα από τα έργα του και την προσωπικότητά του, ο Αλέκος θα μείνει αιώνιος. Ο Αλέκος Φασιανός δεν είναι ύλη αλλά πνεύμα. Ήταν μια μοναδική προσωπικότητα και μεγάλη κληρονομιά. Ελπίζω μέσα από το έργο του να διδαχθούν και να γίνει ο κόσμος καλύτερος. Αυτό ήθελε και ο Αλέκος, να επικοινωνήσει τα έργα του. Ήταν αισιόδοξος, ήθελε πάντα να δίνει τη χαρά. Όταν τον είχα ρωτήσει γιατί σε περιόδους πολύ μεγάλης κρίσης, εκείνος έκανε χαρούμενα πράγματα μου έλεγε: "Επειδή ο κόσμος βρίσκεται σε μια δύσκολη κατάσταση, πρέπει να τους το υπενθυμίζω και εγώ;""

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

Έφυγε από τη ζωή ο Αλέκος Φασιανός!

Λαμπερά εγκαίνια για την έκθεση του Αλέκου Φασιανού

H έκθεση του Φασιανού με τον Αργεντίνο Segui στην Μύκονο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved