Showbiz

Πόλεμος Ουκρανία: Ρουσλάνα: Η Ουκρανή νικήτρια της Eurovision ισχυρίζεται ότι είναι στόχος των Ρώσων

Gossip-tv Team

Συγκλονιστικά είναι τα όσα αποκάλυψε σε συνέντευξή της στην εκπομπή Super Κατερίνα η Ουκρανή νικήτρια της Eurovision το 2004, η Ρουσλάνα

Η Ρουσλάνα η οποία είχε αντιμετωπίσει τον Σάκη Ρουβά και το τραγούδι του Shake it με μεγάλη επιτυχία και είχε κατακτήσει την πρώτη θέση με το χορευτικό κομμάτι Wild Dances, είναι συγκλονισμένη με όσα συμβαίνουν στην πατρίδα της και πολύ ανήσυχη βέβαια για το τι μέλλει γενέσθαι.

«Η Ουκρανία είναι σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης. Δεν φοβόμαστε κανέναν Πούτιν και δεν παραιτούμαστε», δήλωσε στον Γιάννη Πουλόπουλο η Ουκρανή τραγουδίστρια και συνέχισε:

«Αυτό που συμβαίνει είναι ένα δεύτερο Τσέρνομπιλ. Τώρα αυτή τη στιγμή ο στρατός της Ρωσίας κατέλαβε το Τσέρνομπιλ, προσπαθούν να πάρουν πυρηνική ενέργεια που σημαίνει οικολογική καταστροφή. Θέλετε ένα δεύτερο Τσέρνομπιλ;».

Όταν ρωτήθηκε για το μήνυμα που θα ήθελε να στείλει στον Ρώσο Πρόεδρο Βλάντιμερι Πούτιν, η Ρουσλάνα είπε αγανακτισμένη: «Δεν έχω μήνυμα για εκείνον. Για εμένα είναι νεκρός, δεν είναι καλύτερος από τον Χίτλερ ή άλλους τρομοκράτες. Ο Πούτιν είναι ένας επικίνδυνος τρομοκράτης».

Και συνέχισε: «Το Κίεβο είναι σε κίνδυνο και οι άνθρωποι που βρίσκονται στα καταφύγια εδώ και μια εβδομάδα δεν είναι ασφαλείς. Τι γίνεται με τα μωρά, με το φαγητό που δεν υπάρχει... Περίπου 10.000 άνθρωποι έχουν πεθάνει και οι περισσότεροι είναι Ρώσοι στρατιώτες. Τα ρωσικά ΜΜΕ σιωπούν».

Για πρώτη φορά επίσης, η τραγουδίστρια ισχυρίστηκε ότι είναι στόχος των Ρώσων καθώς είναι πολιτικοποιημένη και εδώ και χρόνια παίρνει θέση στη διαμάχη που υπήρχε μεταξύ Ουκρανίας και Ρωσίας. Συγκεκριμένα είπε: «Καταλαβαίνω τον κίνδυνο, οι γονείς μου κλαίνε, οι συγγενείς μου κλαίνε, όλοι καταλαβαίνουν τι κάνω».

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved