Showbiz

Αναστασία Δήμητρα: Η ανάρτηση μετά τον θάνατο της γιαγιάς της «ράγισε καρδιές»- «Στήριγμά μου...»

Gossip-tv Team

Η Αναστασία Δημητρά, με τελευταίες δημοσιεύσεις της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους ότι περνά δύσκολες στιγμές, μιας και ένα πολύ αγαπημένο της πρόσωπο έφυγε από την ζωή. 

Η διάσημη πρωτοεμφανιζόμενη τραγουδίστρια προσπαθεί να συνειδητοποιήσει την απώλεια της αγαπημένης της γιαγιάς, η οποία και έφυγε από την ζωή την Τρίτη 23 Αυγούστου 2022.

Η Αναστασία Δημητρά εξ αρχής μοιράστηκε ένα story σε μαύρο φόντο, όπου έγραψε "Αν δεν είσαι εσύ εδώ, δεν έχω σε ποιον να τα πω" συνοδεύοντας το κείμενό της με ένα λευκό περιστέρι, χωρίς εξ αρχής να αποκαλύψει το πρόσωπο, το οποίο έφυγε από την ζωή. Λίγες ώρες αργότερα, η ίδια δημοσίευσε ένα πολύ τρυφερό βίντεο, με την γιαγιά της να είναι ξαπλωμένη, προσπαθώντας να της μιλήσει. Η ίδια το συνόδευσε με ένα συγκινητικό βίντεο, μέσα από το οποίο και την αποχαιρέτησε με τα πιο γλυκά λόγια, ευχαριστώντας την θερμά για όλα τα μαθήματα που της έχει δώσει μέχρι και σήμερα, λέγοντας το πόσο πολύ σημαντική υπήρξε στη ζωή της.

Η Αναστασία Δημητρά έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της: "Καλό ταξίδι στη γιαγιά μου, στο στήριγμά μου, που ήταν πάντα δίπλα μου. Σε ευχαριστώ που με έκανες το παιδί που είμαι σήμερα. Να μας προσέχεις, μου λείπεις χαμόγελό μου..."

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved