Media

Αναστασία: Ξεκαθάρισε τα πάντα για την καταγωγή της: «Είμαι πολύ χαρούμενη για αυτό»

Gossip-tv Team

Η Αναστασία Δημητρά παραχώρησε τηλεοπτικές δηλώσεις και υπήρξε άκρως αποκαλυπτική σχετικά με την καριέρα της, τα μελλοντικά της σχέδια, αλλά και την καταγωγή της. 

Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, γνώρισε μεγάλη επιτυχία, την οποία και η ίδια δεν μπορεί να διαχειριστεί, ενώ παρ' όλα αυτά δηλώνει πολύ χαρούμενη για όλες αυτές τις εξελίξεις στη ζωή της.

Η Αναστασία Δημητρά παραχώρησε τηλεοπτικές δηλώσεις στην εκπομπή του Mega "Τι λες τώρα", δημοσιογράφος ο οποίος την απαθανάτισε στο Colour Day Festival, όπου και παρευρισκόταν σαν καλεσμένη, αλλά και για να τραγουδήσει. Η τραγουδίστρια, η οποία και κέρδισε το βραβείο του καλύτερου πρωτοεμφανιζόμενου καλλιτέχνη στα Mad Video Music Awards έκανε λόγο για την καταγωγή της, ενώ παράλληλα ξεκαθάρισε για πρώτη φορά για την καταγωγή της, μιας και πολλά είναι εκείνα που έχουν ακουστεί κατά καιρούς.

Η Αναστασία Δημητρά είπε χαρακτηριστικά: «Δεν πιστεύω ότι είναι θέμα συζήτησης, απ’ όπου κι αν ήμουν. Είμαι από την Κέρκυρα και την Κεφαλλονιά. Ο προπάππους της μητέρας μου ήταν τσιγγάνος. Είμαι χαρούμενη για αυτό, γιατί μπορεί να μην είχα τη φωνή που έχω τώρα»

Δείτε στο παραπάνω βίντεο όλα όσα δήλωσε

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved