Αναστασία Δημητρά: Το single της έχει 15,4 εκατομμύρια προβολές του τραγουδιού στο Tik Tok!
Showbiz

Αναστασία Δημητρά: Το single της έχει 15,4 εκατομμύρια προβολές του τραγουδιού στο Tik Tok!

H Νo 1 τραγουδίστρια στο ΥouTube αυτήν τη στιγμή είναι η Αναστασία Δημητρά. Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους.

Με ένα βίντεο 19 δευτερολέπτων από το single της «Αμαρτίες», πριν καν αυτό κυκλοφορήσει, έχει 15,4 εκατομμύρια προβολές του τραγουδιού στο Tik Tok, πάνω από 10 εκατομμύρια views στο YouTube και περισσότερα από 3 εκατομμύρια streams στο Spotify. Είναι το πρώτο τόσο μεγάλο hit που προέρχεται από την πλατφόρμα που έγινε παντοδύναμη μέσα στην καραντίνα, το Tik Tok, η οποία μάλιστα κάλεσε τη νεαρή τραγουδίστρια να κάνει exclusive live διαφημίζοντάς το στην κεντρική σελίδα της. Επιπλέον, οι «Αμαρτίες», μέσα σε μόλις πέντε εβδομάδες, κατάφεραν να γίνουν πλατινένιες σε ψηφιακές πωλήσεις.

Ποιο είναι όμως το 18χρονο ταλαντούχο κορίτσι που έχει κάνει όλη την Ελλάδα να
χορεύει στο ρυθμό του;

Αναστασία, πώς ξεκίνησε όλη αυτή η περιπέτεια;

Όλα άρχισαν όταν ήμουν στην τρίτη λυκείου. Όπως κάθε παιδί αυτής της ηλικίας, είχα τεράστιο άγχος για το τι θα κάνω μετά το σχολείο και τις πανελλήνιες εξετάσεις. Δεν μπορούσα να επιλέξω τίποτα, πίστευα πως δεν θα ήμουν καλή σε τίποτα και τίποτα δεν θα με ολοκλήρωνε. Κατάλαβα ότι αν δεν έκανα αυτό που αγαπούσα, δηλαδή το τραγούδι και τη μουσική, δεν θα ήμουν πλήρης ποτέ. Στάθηκα απίστευτα τυχερή που, αν και σε αυτή την ηλικία, ήρθε στη ζωή μου ο Μάικ Σταθάκης και μου έδωσε την ευκαιρία να με ακούσει στο στούντιο. Ευτυχώς, του άρεσα πολύ και με εμπιστεύτηκε. Τον Μάικ Σταθάκη τον εμπιστεύεται η Minos EMI Universal με κλειστά μάτια κι έτσι προέκυψε αυτή η πολύ όμορφη συνεργασία.

Το τραγούδι μου το έγραψαν η Δάφνη Λόρενς και ο Γιώργος Καλογεράκος και νιώθω λες και με σκέφτονταν τη στιγμή που το δημιουργούσαν, λες και ήξεραν τον τρόπο με τον οποίο θα το ερμήνευα. Οι «Αμαρτίες» είναι το πρώτο τραγούδι που επέλεξα και το πρώτο που ηχογράφησα, και είμαι πολύ υπερήφανη γι' αυτό. Ήταν η πρώτη φορά που είχα δικό μου τραγούδι! Όταν το άκουσε η οικογένειά μου, νόμιζα πως ήταν τόσο χαρούμενοι επειδή άκουγαν εμένα.

Στη συνέχεια, όμως, κατάλαβα ότι τους άρεσε πολύ και το τραγούδι. Είχα φτιάξει αυτό το βιντεάκι στο Τik Τok, μόλις 19 δευτερολέπτων, και ρώτησα τον Μάικ αν μπορούσα να το ανεβάσω. Όταν μου απάντησε ότι μπορούσα, το έκανα. Δεν περιμέναμε ότι θα γίνει όλο αυτό το μπαμ, το τραγούδι δεν είχε καν κυκλοφορήσει επίσημα. Με πήρε τηλέφωνο ο Μάικ και μου είπε ότι αν συγκέντρωνε το βιντεάκι χίλιες αναδημοσιεύσεις, θα κάναμε αμέσως βίντεο κλιπ. Το θεώρησα απίθανο. Τελικά, τα χίλια reposts ήρθαν σε μιάμιση μέρα.

Πώς ένιωσες με όλη αυτή την ξαφνική αποδοχή;

Τις πρώτες ημέρες δεν μπορούσα να το συνειδητοποιήσω. Γενικά, πιστεύω πως τα
social media συμβάλλουν πολύ. Ας μην ξεχνάμε πόσο βοήθησε τον Παντελή Παντελίδη το You Tube στο ξεκίνημά του. Είναι το εργαλείο της γενιάς μας, ένα μέσο με το οποίο μπορούμε να προβάλλουμε τον εαυτό μας -τη δουλειά μας, τα ταξίδια μας, οτιδήποτε- με όποιον τρόπο επιθυμούμε. Το Instagram και το YouTube δεν τα κλονίζει τίποτα, αλλά αυτή την περίοδο μεγάλη δύναμη έχει και το Tik Tok.

Η προσοχή που προσέλκυσες μείωσε κάπως τον αυθορμητισμό σου;

Ούτως ή άλλως, ανέκαθεν πολύ σπάνια τραβούσα βίντεο ή φωτογραφίες τον εαυτό μου και ακόμα σπανιότερα τα δημοσίευα. Αυτό ίσως πρέπει να το βελτιώσω και να είμαι πιο αυθόρμητη στα social media. Στη ζωή μου πάντως είμαι αυθόρμητη. Είμαι ευδιάθετη και πολύ θετική - δεν θα με δεις ποτέ στενοχωρημένη και σπάνια νευριάζω. Τα δύο τελευταία τα συγκαταλέγω στα προτερήματά μου.

Πώς επέλεξες να ερμηνεύσεις λαϊκό τραγούδι σε τόσο μικρή ηλικία;

Από πολύ μικρή, τα ακούσματα μου ήταν λαϊκά, όπως Γλυκερία, Πίτσα Παπαδοπούλου, Ελένη Βιτάλη -θυμάμαι ότι την είχα ακούσει σε μια εκπομπή να ερμηνεύει το
«Μακριά μου να φύγεις» και μου είχε κολλήσει έντονα- και πολλοί ακόμα. Μου αρέσουν βέβαια και οι νεότεροι, όπως ο Παντελίδης, ο Βέρτης, ο Σαμπάνης, η Πάολα, η
Ζευγαρά και άλλοι. Σίγουρα βασικός λόγος ήταν γιατί τα άκουγαν οι γονείς μου, οπότε
αυτά ήταν τα ερεθίσματα που έπαιρνα από το σπίτι μου. Μεγαλώνοντας, όμως,
αγάπησα τα λαϊκά τραγούδια και επέλεξα πλέον μόνη μου να τα ακούω.

Όσο κι αν άρεσαν στους γονείς μου, αν δεν άρεσαν σε μένα, θα έπαυα να τα ακούω. Μετά από κάποια ηλικία, όλα τα παιδιά ψάχνουν μόνα τους τα ακούσματα τους και διαμορφώνουν τα προσωπικά τους γούστα. Προσωπικά, πιστεύω πολύ στην ελληνική μουσική και ειδικά στο λαϊκό τραγούδι, που μιλά στην καρδιά του Έλληνα. Όσο κι αν αγαπώ τα λαϊκά τραγούδια, ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ακούω άλλα είδη. Δεν μου αρέσει να βάζω ταμπέλες στη μουσική.

Δείτε παρακάτω το τραγούδι που της χάρισε αναγνωρισιμότητα και τόσο μεγάλη επιτυχία:

Πηγή: Hello

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved