Showbiz

Ιλένια Ουίλιαμς: Επέστρεψε στο νυχτερινό κέντρο 20 μέρες μετά τον θάνατο του πατέρα της

Gossip-tv Team

Η Ιλένια Ουίλιαμς το βράδυ της Παρασκευής 9 Σεπτεμβρίου επέστρεψε είκοσι μέρες μετά τον θάνατο του πατέρα της, Ρόμπερτ Ουίλιαμς  σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της παραλιακής, όπου εμφανίζεται μαζί με τον Πάνο Κιάμο.

Η ίδια η τραγουδίστρια αναδημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram βίντεο, όπου τη βλέπουμε να τραγουδάει στη σκηνή πρώτη φορά μετά την τραγική απώλεια του πατέρα της.

Να σας θυμίσουμε ότι λίγες μέρες μετά τον θάνατο του πατέρα της μέσω instastories είχε αναφέρει η Ιλένια Ουίλιαμς: «Γεια σας ωρέ παιδιά! Τι κάνετε; Πώς είστε; Χμμ! Άβολο… Θέλω να σας ευχαριστήσω για τα μηνύματα σας, τη στήριξη σας, τη συμπαράσταση σας, όλα. Είμαι καλά. Επειδή μου στέλνετε μηνύματα αν είμαι καλά. Παίρνω λίγο τον χρόνο μου, πήρα λίγο τον χρόνο μου. Η αλήθεια είναι ότι βασικά καιρό τον παίρνω τον χρόνο μου. Αυτό ήθελα να σας πω… Είμαι εδώ, έχω επιστρέψει, καλό χειμώνα δεν θα πω γιατί το καλοκαίρι είναι ακόμα εδώ. Κατά τα λοιπά, η ζωή συνεχίζεται, προχωράμε και τα υπόλοιπα θα τα πούμε εν καιρώ»!

Η Ιλένια επέστρεψε στη σκηνή και... δείτε την και εσείς παραπάνω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved