Showbiz

Καίτη Γαρμπή - Διονύσης Σχοινάς: Η αντίδρασή τους μετά το εξώδικο που έλαβαν

Gossip-tv Team

Μετά το εξώδικο του επιχειρηματία στον Διονύση Σχοινά και την Καίτη Γαρμπή, οι καλλιτέχνες απαντούν με εξώδικο σύμφωνα με τον Αλέξη Μίχα και το «Πάμε Δανάη».

Σύμφωνα με την εκπομπή «Mega Καλημέρα» ο επιχειρηματίας νυχτερινού κέντρου έστειλε εξώδικο στον Διονύση Σχοινά και στην Καίτη Γαρμπή όπου τους ζητάει 60.000 ευρώ.

Ο δικηγόρος του επιχειρηματία του νυχτερινού κέντρου μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» και εξήγησε τον λόγο που έστειλαν εξώδικο και στον Διονύση Σχοινά και την Καίτη Γαρμπή.

Σχετικά με την αποχώρηση του Διονύση Σχοινά ανέφερε ο δικηγόρος: «Κινδυνεύει να μείνει στον αέρα ολόκληρη η χειμερινή περίοδος, υπάρχουν αξιώσεις για διαφυγόντα κέρδη και αξιώσεις για αποκατάσταση ηθικής βλάβης και υπάρχει παράλληλα η προκαταβολή που έλαβε και θα πρέπει να επιστραφεί».

Ενώ για το εξώδικο που στάλθηκε στην Καίτη Γαρμπή διευκρίνισε: «Παράλληλα υπάρχει η προκαταβολή που είχε λάβει στο παρελθόν η κα Γαρμπή για εμφανίσεις που δεν έλαβαν χώρα λόγω του κορονοϊού και είχε συμφωνηθεί να συμψηφιστεί με τις τωρινές εμφανίσεις του κ. Σχοινά».

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», ο δημοσιογράφος, Αλέξης Μίχας αποκάλυψε πως μετά το εξώδικο που έλαβαν ετοιμάζονται να απαντήσουν επίσης με εξώδικο και θα λυθούν όλα στα δικαστήρια, εάν δεν υπάρξει κάποια εξωδικαστική συμφωνία.

Μάλιστα, ο Διονύσης Σχοινάς μετά το τέλος της συνεργίας του με τον Γιώργο Μαζωνάκη θα συνεργαστεί με την Demy.

Διαβάστε επίσης:

Σχοινάς - Γαρμπή: Έλαβαν εξώδικο από το νυχτερινό κέντρο - Τι έχει συμβεί; (Video)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved