Showbiz

Αντωνιάδης- Τσώνου: Οι πρώτες δηλώσεις κατά την έξοδό τους από το μαιευτήριο- Είναι ξετρελαμένοι!

Gossip-tv Team

Ο Χρίστος Αντωνιάδης και η σύζυγός του, Αφροδίτη Τσώνου, έγιναν γονείς πριν από λίγα εικοσιτετράωρα και δεν μπορούν να ξεκολλήσουν στιγμή από τα δίδυμα αγοράκια τους. 

Το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας και η αλήθεια είναι ότι μετά από την γέννηση των δίδυμων μωρών τους, έκαναν το όνειρό τους για μια μεγάλη οικογένεια, πραγματικότητα.

Ο Χρίστος Αντωνιάδης και η Αφροδίτη Τσώνου έγιναν γονείς πριν από λίγες μέρες και η χαρά τους δεν κρύβεται με τίποτα. Από τις πρώτες του δηλώσεις, ο Χρίστος Αντωνιάδης δήλωσε ενθουσιασμένος και ένιωθε ανυπόμονος στο να πάρουν τα παιδάκια τους και επιτέλους να πάνε στο σπίτι τους. Εχθές μάλιστα, βγήκαν και από το μαιευτήριο και το χαμόγελό τους τα έλεγε όλα!

«Είμαι βαθύτατα συγκινημένος. Τώρα αρχίζει το πιο σπουδαίο και το πιο σημαντικό με αυτούς τους λεβέντες, αυτά τα παλικάρια. Από εδώ και πέρα η ζωή μας θα είναι πιο όμορφη, πιο ευχάριστη, πιο δημιουργική. Ήταν σαν να έχει γεννηθεί για να κάνει αυτό ακριβώς το πράγμα. Διέπρεψε η γυναίκα μου, είναι η καλύτερη. Νομίζω τα παιδιά μοιάζουν και στους δυο αλλά θα τα πούμε σε 5-6 μήνες που θα φανεί» ανέφερε φανερά συγκινημένος ο Χρίστος Αντωνιάδης, ενώ η σύζυγός του ανέφερε από την πλευρά της: «Εγώ είμαι σοκαρισμένη. Νομίζω ότι έχω ερωτευθεί ξανά από την αρχή τον Χρίστο, τους γιους μας. Είμαι η πιο ευτυχισμένη μαμά που υπάρχει νομίζω στον κόσμο»

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Δείτε στην παρακάτω gallery περισσότερες φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved