Χρίστος Αντωνιάδης: Οι πρώτες δηλώσεις για τα δίδυμα -«Όταν τα αντίκρισα, έκλαψα…»
Showbiz

Χρίστος Αντωνιάδης: Οι πρώτες δηλώσεις για τα δίδυμα -«Όταν τα αντίκρισα, έκλαψα…»

Ο Χρίστος Αντωνιάδης έγινε μπαμπάς, αφού η σύζυγός του Αφροδίτη Τσώνου πριν λίγα 24ωρα έφερε στον κόσμο δύο υγιέστατα αγοράκια και το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας!

Ο τραγουδιστής μίλησε για τη γέννηση των διδύμων του στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και τη Χριστιάνα Κοχλατζή: «Θέλω να ευχαριστήσω τον γιατρό μας και την πολύτιμη βοήθεια. Όλα πήγαν καλά Είμαι βαθύτατα συγκινημένος. Είναι δύο παίδαροι, 2.700 κιλά το κάθε μωρό περίπου και γύρω στους 50 πόντους.»!

Και συνέχισε ο πανευτυχής μπαμπάς: «Όταν είδαμε πρώτη φορά τα μωρά κλάψαμε, είναι αυθόρμητο το συναίσθημα και δεν μπορείς να το αποφύγεις, όσο και να θες, αλλά γιατί να θες; Δεν ήθελα να είμαι ψύχραιμος, ήθελα να είμαι αληθινός. Και κλάψαμε και χαρήκαμε και χορεύουμε κιόλας. Η σύζυγός μου γέννησε με καισαρική. Υπήρχε το ραντεβού εδώ και μία εβδομάδα για τη γέννα. Έχουμε φτιάξει και το παιδικό δωμάτιο εδώ και μήνες. Το εξοπλίσαμε με τον αρτιότερο εξοπλισμό που υπάρχει και πάνω που έλεγα ότι τα πήραμε όλα, κάτι έλειπε ακόμα»!

Δείτε το βίντεο παρακάτω από την εκπομπή Happy Day!

Η Αφροδίτη Τσώνου γέννησε χθες, Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου το μεσημέρι γύρω στις 12 σto Ιασώ με προγραμματισμένη καισαρική ενώ μόλις είχε μπει στον ένατο μήνα της κύησης ακολουθώντας τη σύσταση του γιατρού της Δημήτρη Γιακουμάκου.

Τα δίδυμα παιδιά του Χρίστου Αντωνιάδη και της Αφροδίτης Τσώνου γεννήθηκαν οκτώ μηνών και δύο ημερών με βάρος 2 κιλά και 600 γραμμάρια το καθένα. Και όπως μάθαμε το ένα αγοράκι μοιάζει στον πατέρα του και το άλλο στη μητέρα του και το gossip-tv.gr εξασφάλισε τις πρώτες φωτογραφίες!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved