Χρίστος Αντωνιάδης: Έγινε μπαμπάς! Γέννησε δίδυμα η σύζυγός του - Οι πρώτες φώτο
Showbiz

Χρίστος Αντωνιάδης: Έγινε μπαμπάς! Γέννησε δίδυμα η σύζυγός του - Οι πρώτες φώτο

Ο Χρίστος Αντωνιάδης έγινε για πρώτη φορά πατέρας και πλέει σε πελάγη ευτυχίας! 

Η σύζυγός του, Αφροδίτη Τσώνου έφερε στον κόσμο τα δίδυμα αγόρια τους!

Η Αφροδίτη Τσώνου γέννησε χθες, Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου το μεσημέρι γύρω στις 12 σto Ιασώ με προγραμματισμένη καισαρική ενώ μόλις είχε μπει στον ένατο μήνα της κύησης ακολουθώντας τη σύσταση του γιατρού της Δημήτρη Γιακουμάκου.

Τα δίδυμα παιδιά του Χρίστου Αντωνιάδη και της Αφροδίτης Τσώνου γεννήθηκαν οκτώ μηνών και δύο ημερών με βάρος 2 κιλά και 600 γραμμάρια το καθένα. Και όπως μάθαμε το ένα αγοράκι μοιάζει στον πατέρα του και το άλλο στη μητέρα του.

Να σας θυμίσουμε ότι ο τραγουδιστής πριν λίγες μέρες, είχε πει: «Είχαμε μία δυσκολία. Είναι δίδυμα και έχουν πάρει πολύ βάρος και όλα είναι λίγο πιο δύσκολα για τη μαμά. Χρειάστηκε να κάνουμε περίδεση. Από τώρα και μέχρι το τέλος θα είναι ξάπλα. Πηγαίνει μόνο για την ανάγκη της. Πλέον είναι στο κρεβάτι η γυναίκα μου και είναι λίγο επικίνδυνα τα θέματα αλλά εντάξει είμαστε. Από εβδομάδα σε εβδομάδα περιμένουμε»!

Και είχε τονίσει: «Μία τρομάρα την έχεις πάντα γιατί είναι αχαρτογράφητα νερά. Προσπάθησα να το διαχειριστώ με ψυχραιμία, προσπαθώ να είμαι ο ψύχραιμος της παρέας»!

Όλα πήγαν κατ' ευχήν και τα δίδυμα γεννήθηκαν χθες και το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίες και αυτές είναι οι πρώτες αποκλειστικές φωτογραφίες!

Να τους ζήσουν!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved