Showbiz

Συγκλονίζει η Στέλλα Κονιτοπούλου: Η «μάχη» με την κατάθλιψη – «Σκεφτόμουν ότι είμαι ένα τίποτα»

Gossip-tv Team

Στη «Μάχη» που έδωσε με την κατάθλιψη αναφέρθηκε η Στέλλα Κονιτοπούλου, μιλώντας στην εκπομπή του Μega «Όλα για τη ζωή μας».

Η τραγουδίστρια μίλησε για την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής της με αφοπλιστική ειλικρίνεια.

Όσα ανέφερε στον Μιχάλη Κεφαλογιάννη.

«Εγώ είχα μία υπερβολική κόπωση κι ήθελα να είμαι συνέχεια ξαπλωμένη στο κρεβάτι και δεν ξεκουραζόμουν ποτέ. Είχα αϋπνίες, όμως γενικότερα είχε αλλάξει όλη μου η ζωή. Οι δικοί μου άνθρωποι το παρατήρησαν, ο σύζυγος και η κόρη μου. Και για εμένα ήταν κάτι καινούργιο και δεν μπορούσα να κάνω διάγνωση η ίδια στον εαυτό μου», είπε αρχικά η Στέλλα Κονιτοπούλου.

«Είχα περιορίσει τα πάντα. Στην αρχή για τρεις μήνες δεν ήθελα καθόλου να βγω έξω, δεν είχα καθόλου σκέψη για τα ωραία πράγματα που αφορούν εμάς τις γυναίκες, δηλαδή να βγω για ένα καφέ με τις φίλες μου, να πάω για ψώνια. Δεν ήθελα τίποτα από αυτά και δεν είχα και καμία διάθεση για αυτά. Μόνο αρνητικές σκέψεις. Δηλαδή σκεφτόμουν ότι δεν είχα καμία αξία, ότι είμαι ένα τίποτα», πρόσθεσε η τραγουδίστρια για να καταλήξει:

«Νομίζω όχι μόνο από την δουλειά. Στην πορεία κατάλαβα, επειδή εκείνο το διάστημα, εκτός ότι σταμάτησαν οι δισκογραφικές και έμεινα μετέωρη, είχα και τον πατέρα μου. Ο πατέρας έπασχε από καρκίνο κι εγώ είχα αναλάβει όλο αυτό. Σήκωσα περισσότερα βάρη από όσα άντεχα».

Δείτε το βίντεο παραπάνω.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved