Showbiz

Η Έφη Πίκουλα στο πλευρό του Παπαμιχαήλ: «Είναι ντροπή να εκμεταλλεύονται το όνομα της Αλίκης»

Gossip-tv Team

Να υποστηρίξει τον Γιάννη Παπαμιχαήλ στην υπόθεση με τον Γιώργο Λιάνη θέλησε μιλώντας στον τηλεοπτικό αέρα του Mega η Έφη Πίκουλα.

Η νύφη της αείμνηστης Αλίκης Βουγιουκλάκη μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και σχολίασε τις δηλώσεις που έκανε ο Γιώργος Λιάνης.

«Είναι ντροπή να εκμεταλλεύονται το όνομα της Αλίκης, επειδή πουλάει, για να έχουν δημοσιότητα. Χρησιμοποιούν σεξιστικά και ανόητα σχόλια που την προσβάλουν. Είναι απαράδεκτο αυτό, να λες κάτι τόσο προσωπικό, γίνεσαι γελοίος. Τι θα βγάλει; Το εγώ του; Τον ανδρισμό του; Το ότι είναι ωραίος εραστής; Τι θέλει να πλασάρει ο κύριος αυτός; Ξεμωραίνεται ο άνθρωπος όταν μεγαλώνει», είπε αρχικά η Έφη Πίκουλα.

pikoula - 1



Η Έφη Πίκουλα είπε στη συνέχεια και για τον Γιάννη Παπαμιχαήλ: «Καλά θα κάνει ο Γιάννης που θα κινηθεί νομικά, συμφωνώ μαζί του και νομίζω όλη η οικογένεια».

Στην εκπομπή μίλησαν για το θέμα η Δέσποινα Στυλιανοπούλου και η Ζωζώ Σαπουντζάκη.

«Δεν την είδα τόσα χρόνια που ήμασταν μαζί ούτε ένα λεπτό να κάνει δήθεν ότι δείχνει το στήθος της. Η Αλίκη για μένα ήταν το πιο ηθικό πλάσμα. Ήταν άμεμπτη. Δεν έδωσε δικαίωμα σε κανέναν», είπε από την πλευρά της, η Δέσποινα Στυλιανοπούλου.

«Δεν έκανε καλά ο Γιώργος Λιάνης ύστερα από τόσα χρόνια να αποκαλύψει αυτό το πράγμα. Είναι ντροπή. Σωστή η απόφαση του Γιάννη Παπαμιχαήλ να κινηθεί νομικά εναντίον του, πολύ καλά θα κάνει. Την αγαπούσα πολύ την Αλίκη και την παραδέχομαι. Κουράστηκε και έκανε καριέρα μεγάλη. Είναι ντροπή ύστερα από τόσα χρόνια πεθαμένη», δήλωσε η Ζωζώ Σαπουντζάκη.

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved