Showbiz

Κρις Βάλλας για Γεωργούλη:«Η αλήθεια θα λάμψει, η δικαιοσύνη θα βρει για ποιον λόγο γίνανε όλα αυτά»

Gossip-tv Team

Ο Κρίς Βάλλας μίλησε για τον στενό του φίλο Αλέξη Γεωργούλη και για τις σκέψεις του σε σχέση με την καταγγελία εναντίον του ηθοποιού.

Ακόμα μια αντίδραση γύρω από την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη μια εβδομάδα μετά την είδηση για την καταγγελία της Ελένης Χρονοπούλου για βιασμό και πρόκληση σωματικής βλάβης κατεγράφη το βράδυ της Δευτέρας στο δελτίο του Star.

Ο Κρις Βάλλας είναι ένας από τους «κολλητούς» φίλους του Αλέξη Γεωργούλη που τον γνωρίζει χρόνια και βρίσκεται στο πλευρό του στα εύκολα και στα δύσκολα.

«Ο Αλέξης δεν είναι βίαιος, δεν είναι κακοποιητής. Πάντα σέβομαι την πλευρά του θύματος. Για να μαλώσεις με τον Αλέξη Γεωργούλη πρέπει να έχεις… μεταπτυχιακό. Δεν έχει με κανέναν έχθρα και ποτέ δεν είχε. Και με συντρόφους που είχε παλιά στο παρελθόν, έχει τις καλύτερες σχέσεις και όλοι τον αγαπάνε. Τώρα γιατί έμπλεξε σε αυτόν τον κυκεώνα δεν μπορώ να το ξέρω», είπε ο Κρις Βάλλας αναφερόμενος στη γνωστή υπόθεση.

«Δεν ήξερε τίποτα απολύτως, χωρίς να θέλω να πω κάτι μεμπτό για την άλλη πλευρά. Η αλήθεια θα λάμψει, η δικαιοσύνη θα τα βρει για ποιον λόγο γίνανε όλα αυτά», δήλωσε επίσης στο βραδινό δελτίο ειδήσεων.

Δείτε παραπάνω το βίντεο με τις δηλώσεις του φίλου του Αλέξη Γεωργούλη

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved