Showbiz

Δήμητρα Ματσούκα: Νονά στον γιο της αδελφής της, Μαρίας! Οι συγκινητικές στιγμές (video)

Gossip-tv Team

Νονά στον ανιψιό της, τον γιο της αδελφής της Μαρίας Ματσούκα, έγινε η Δήμητρα Ματσούκα

Ο μικρός πήρε το όνομα Ραφαέλλος και είχε ακόμα έναν νονό, φίλο του ζευγαριού, εκτός από τη Δήμητρα Ματσούκα η οποία έλαμπε από ευτυχία για τη στιγμή που γινόταν νονά στον ανιψιό της.

Ο μικρός, από τότε που έχει έρθει στον κόσμο, τής έχει κλέψει την καρδιά και είναι η μεγάλη της αδυναμία.

Η βάφτιση έγινε το απόγευμα της Τετάρτης (26/4) στη Γλυφάδα σε ένα ειδυλλιακό μέρος και μάλιστα στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας και η Δήμητρα Ματσούκα έδειχνε πανέμορφη μέσα στο μπλε ρουά φόρεμά της.

maria-matsouka.jpg

Το ίδιο πανέμορφη όμως ήταν και η μαμά Μαρία Ματσούκα η οποία έδειχνε ανήσυχη κατά τη διάρκεια του μυστηρίου, καθώς δεν θέλει να βλέπει τον γιο της να κλαίει. Χαρούμενος φυσικά και ο ευτυχής μπαμπάς Θέμης Γιαννιτσάς ο οποίος βρισκόταν συνεχώς στο πλευρό του μικρού και φυσικά της συζύγου του.

Ο μικρός είχε έρθει πριν από δύο χρόνια ακριβώς στη ζωή και σκόρπισε την απόλυτη ευτυχία στην οικογένειά του. Από τότε, η Μαρία Ματσούκα αποφάσισε να αφοσιωθεί στον ομορφότερο ρόλο της ζωής της, αυτόν της μητρότητας ενώ η Δήμητρα Ματσούκα ερωτεύτηκε απόλυτα και άνευ όρων τον ανιψιό της.

Το μυστήριο τελέστηκε παρουσία καλών φίλων και στενών συγγενών και οι αδελφές Ματσούκα έκαναν ό,τι περνούσε από το χέρι τους για να κρατήσουν αυτή την τόσο όμορφη οικογενειακή στιγμή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Παρ' όλα αυτά ανέβηκαν αρκετά βίντεο από τη στιγμή της βάφτισης του μικρού.
Δείτε παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved