Showbiz

Διαβάτη: «Τι θα πει κακοποιητική συμπεριφορά; Τις έβρισε; Τους έδωσε κάποια καρπαζιά ο Κιμούλης;»

Gossip-tv Team

Χείμαρρος αποδείχτηκε η Χρυσούλα Διαβάτη σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή Super Κατερίνα η οποία μίλησε για τις κακοποιητικές συμπεριφορές, τους βιασμούς και τις απόπειρες βιασμού που έχουν δει τα φώτα της δημοσιότητας από πρωταγωνιστές του καλλιτεχνικού χώρου. 

Αναφερόμενη στην υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη αλλά και του Γιώργου Κιμούλη και τη δικαστική διαμάχη του με τη Ζέτα Δούκα η οποία κατήγγειλε δημόσια κακοποιητική συμπεριφορά από εκείνον, η Χρυσούλα Διαβάτη σχολίασε:

«Εγώ δεν μπορώ να ξέρω τι έκανε. Στήνουμε έναν άνθρωπο και αρχίζουμε να τον καρφώνουμε. Ήμασταν εκεί;

Αυτό που όλοι και όλες θυμούνται μετά από κάποια χρόνια ότι κάποιος τις βίασε δεν μπορώ να το καταλάβω.

202002201149480.7734_NIKITAS_TSAKIROGLOY_XRISOYLA_DIAVATI_1922020.jpg

Με το ζόρι δεν μπορεί να σε βάλει κανείς. Εκτός αν σε δέσει, σου ρίξει ένα σπρέι. Τι κάνεις τότε; Αν είχες αυτήν την κακοτυχία πας στην αστυνομία αμέσως, την ίδια στιγμή, σε κοιτάει ο γιατρός και εκείνη την ώρα γίνεται ό,τι πρέπει να γίνει.

Μετά από 30 χρόνια είναι για μένα ένας γρίφος. Δεν παίρνω θέση αλλά είναι ερωτηματικό που δεν με απασχόλησε.

Τι θα πει κακοποιητική συμπεριφορά; Τις έβρισε; Τους έδωσε κάποια καρπαζιά ο Κιμούλης; Αν δεν κάναν τη δουλειά τους; Δεν μπορεί να είναι σούργελο, να του χαλάει τη δουλειά. Κι εμένα μου είπαν “πήγαινε πλύνε τα πιάτα σου”, πόσες φορές μου το είπανε. Εγώ πίστευα στον εαυτό μου, είπα θα αγωνιστώ να με σεβαστείτε, και με σεβαστήκανε.

202108250219340.1381_DIAVATI_TSAKIROGLOY_24082021.JPG

Εδώ και καιρό έχω αποφασίσει να απέχω. Θέλω να έχω αξιοπρέπεια, θέλω να με θυμούνται με τον καλύτερο τρόπο και δεν θέλω να φύγω όταν θα σέρνομαι».

Δείτε παραπάνω στο βίντεο τα όσα είπε:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved