Showbiz

Τριαντάφυλλος: «Με έχουν κερατώσει. Τι να κάνω τώρα; Όλοι το έχουν πάθει...»

Gossip-tv Team

Η κάμερα της εκπομπής της Σταματίνας Τσιμτσιλή βρέθηκε στα παρασκήνα του J2US και οι celebrities που έπιασε πέρασαν από μια μινι ανάκριση. Δείτε τις απαντήσεις του για ένα θέμα που «καίει» πολλούς!

Οι πρωταγωνιστές της αγαπημένης μας Σαββατιάτικης συνήθειας απάντησαν σε μια καυτή ερώτηση που τους έθεσε η δημοσιογράφος του Happy Day. Τριαντάφυλλος, Γιώργος Κοψιδάς και Λουίζα Πυριόχου απάντησαν για το αν ποτέ τους έχουν απατήσει και το πως ένιωσαν όταν το έμαθαν.

«Με έχουν κερατώσει. Τι να κάνω τώρα; Δεν υπάρχει γυναίκα ή άντρας που να μην το έχει πάθει αυτό. Έστω και με τη σκέψη… Αυτό είναι χειρότερο. Είχα στεναχωρηθεί πάρα πολύ και για αρκετό καιρό, αλλά ήταν καλό γιατί μετά ήρθε κάτι καλύτερο στη ζωή μου. Γι αυτό μην τρελαίνεστε, υπάρχουν παντού γυναίκες και άντρες », παραδέχτηκε ο Τριαντάφυλλος Χατζηνικολάου.

Just-the-2-of-us-logo-HD-alpha.png

«Δεν το έχω μάθει, αλλά είναι πάρα πολύ πιθανό να με έχουν κερατώσει. Έχω κλάψει πάρα πολύ για έρωτα. Ήμουν στα πατώματα για πολλούς μήνες, έχω πιει, έχω ξενυχτίσει, μου πήρε κανά χρόνο να το ξεπεράσω», είπε ο Γιώργος Κοψιδάς.

«Δεν ήταν μόνο απιστία, ήταν παράλληλη σχέση. Θύμωσα και σε μια βδομάδα ήμουν καλά», αποκάλυψε η Λουίζα Πυριόχου.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved