Showbiz

Το παράπονο του Κυανού: «Όταν πρέπει να περάσεις χημειοθεραπείες & να σου λέει ο άλλος... 'α τρως'»

Gossip-tv Team

Ο Κυριάκος Κυανός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Ποιος είναι πρωινιάτικα και αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που έζησε όταν χρειάστηκε να αντιμετωπίσει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας. 

Με την αγωγή που ακολουθούσε τότε, ο αγαπημένος τραγουδιστής, όπως λέει, πρήστηκε και επακόλουθα κάποιοι συνάδελφοί του σχολίασαν έντονα την μεγάλη και απότομη αλλαγή στην εμφάνισή του, γεγονός που του στοίχισε συναισθηματικά.

Συγκεκριμένα ανέφερε ο Κυριάκος Κυανός: «Ήταν μία περιπέτεια υγείας, πάμε τώρα για δεκαετία. Από ένα ατύχημα στο πόδι καταφέραμε να κάνουμε περαιτέρω εξετάσεις και να βρούμε ένα θεματάκι που υπήρχε στο αίμα. Το παν είναι η πρόληψη, το παιδί μου δημιούργησε την πιο μεγάλη ευθύνη του κόσμου.

Με έχει κουράσει όλο αυτό το θέμα με τα κιλά αλλά δεν έχουν και άδικο να σου πω την αλήθεια. Έχουν άδικο όταν σε προσβάλλουν και σου το λένε με κακία.

Το να θέλουν να δουν μία ωραία, υγιή εικόνα, να μπορείς να ντυθείς ωραία, να πάρεις τις ανάσες σου… δίκιο έχουν. Κι εγώ βλέπω καμιά φορά τον εαυτό μου και λέω: πώς είσαι έτσι;

Όταν πρέπει να παίρνεις φάρμακα, να κάνεις κορτιζόνες, ενέσεις, να περάσεις χημειοθεραπείες και πρέπει να πρηστείς για ένα διάστημα… και να σε βλέπει ο άλλος και να σου λέει: ααα τρως. Χαμογελάς και λες: ναι, έσκασα. Τι να κάνεις;

Υπήρξαν μεγάλοι καλλιτέχνες που δεν μου φέρθηκαν σωστά. Καμιά φορά το αξίζουμε κιόλας, κάτι κάνουμε λάθος, σκύβουμε παραπάνω το κεφάλι. Όλοι μου λένε: είσαι παραπάνω καλό παιδί απ’ όσο πρέπει».

Δείτε το βίντεο με όσα είπε:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved