Showbiz

Παναγιώταρου: Η σχέση της σήμερα με τον Στάθη Σχίζα - «Δεν θέλω να μιλήσω γι’ αυτόν τον άνθρωπο»

Gossip-tv Team

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου βρέθηκε στο κόκκινο χαλί των MAD VMA 2023 και έκανε δηλώσεις τόσο για τον Mente Fuerte αλλά και για τον πρώην της, τον Στάθη Σχίζα.

Αρχικά για τον Mente Fuerte είπε: «Με τον Mente Fuerte είμαστε φιλαράκια. Είναι φοβερό παιδί, είμαστε φίλοι, οπότε είναι πολύ πιθανό να μας δείτε να ξαναβγαίνουμε, αφού κάνουμε παρέα. Από εκεί και πέρα είμαι ελεύθερη, είμαι για την Αλεξάνδρα, είμαι για τους φίλους και τις δουλειές μου. Όλο αυτό δεν περιλαμβάνει κανέναν σύντροφο»!
Για τον χωρισμό της, τόνισε: «Σε έναν χωρισμό, όπως και μια σχέση δεν μπορείς να ξέρεις τι γίνεται όταν κλείνει η πόρτα. Δεν μου αρέσει να εκθέτω τους συνανθρώπους μου, ακόμη κι εάν ξέρω πως αν το κάνω θα είναι υπέρ μου μια κατάσταση. Δεν το κάνω γιατί σέβομαι τον άνθρωπο που έχω δίπλα μου».

IMG_5626.jpg
7752248


Για τον Στάθη Σχίζα αρνήθηκε να απαντήσει: «Δεν θέλω να μιλήσω καθόλου γι’ αυτόν τον άνθρωπο… Εννοείται ότι πήρα όλα τα πράγματά μου κι έφυγα.».
Σε ερώτηση αν επέστρεψε τα δώρα που της έχει κάνει ο Στάθης και εκείνος τα δώρα που του έκανε, απάντησε: «Δεν του τα επέστρεψα, ούτε εκείνος τα δώρα που μου έκανε… Έγιναν όλα πολύ γρήγορα…»!
Δείτε όσα είπε στην κάμερα της εκπομπής, Happy Day

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved