Showbiz

Ελένη Ψυχούλη: «Ζούμε από θαύμα! Αποκλεισμένοι, χωρίς ρεύμα…»

Gossip-tv Team

H Ελένη Ψυχούλη, η οποία είναι πια μόνιμη κάτοικος Πηλίου, είναι αποκλεισμένη λόγω της κακοκαιρίας και δημοσίευσε ένα βίντεο από την περιοχή της.

Συγκεκριμένα δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται ξεκάθαρα που οι δρόμοι έχουν μετατραπεί σε ποτάμια.

Η γνωστή μαγείρισσα έγραψε: «Ζούμε από θαύμα. Αποκλεισμένοι, χωρίς ρεύμα, νερό και ίντερνετ, με κομμένους δρόμους και κανείς δεν έχει εμφανιστεί. Πώς θα φύγουμε, δεν ξέρουμε, μαζί και εκατοντάδες ξένοι. Πλατανιάς, Νότιο Πήλιο»

eleni-psixouli.jpg

Να σας θυμίσουμε ότι η Ελένη Ψυχούλη είχε ανοίξει το σπίτι της στην κάμερα της εκπομπής, Mega Καλημέρα και είχε δείξει την υπέροχη διακόσμησή του. «Το χρώμα είναι λίγο σήμα κατατεθέν μου, αν και αυτό είναι ένα από τα πιο άχρωμα σπίτια που έχω κάνει διότι εδώ πρωταγωνιστής είναι η θέα. Επέστρεψα για μια βεράντα...», είχε αναφέρει.

«Το μπάνιο θυμίζει λίγο κλαμπ. Επίτηδες το έκανα, λίγο να θυμίζει τις παλιές εποχές των κλαμπς. Λίγο από το παρελθόν μου αλλά σε μπάνιο πλέον», είχε πει με χιούμορ η Ελένη Ψυχούλη.

Και είχε τονίσει για τη διακόσμηση του σπιτιού της: «Είναι όλα τα πράγματα που ήρθαν από την Αθήνα συν κάποια οικογενειακά κειμήλια. Πίνακες ζωγραφικής της μαμάς μου…Στην οικογένεια ήταν όλοι ζωγράφοι. Είμαι η μόνη που δεν ζωγραφίζει, εγώ κεντάω. Κάνω άπειρα διαφορετικά πράγματα. Αυτά είναι για παιδικά δωμάτια…».

Δείτε παραπάνω το βίντεο που δημοσίευσε λόγω της κακοκαιρίας που συνεχίζει να πλήττει τη χώρα μας

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved