Showbiz

Αποστόλης Τότσικας: Η ταμπέλα του «ωραίου», το ταλέντο και η οικογένεια με τη Ρούλα Ρέβη

Gossip-tv Team

Στην εκπομπή «Στούντιο 4» βρέθηκε καλεσμένος ο Αποστόλης Τότσικας το απόγευμα της Δευτέρας 2/10 και μίλησε για όλους και για όλα.

Ο ίδιος αναφέρθηκε στην ξεχωριστή διαδρομή του στον χώρο της υποκριτικής, μίλησε για την ταμπέλα του «ωραίου» αλλά και για την οικογένεια που δημιούργησε με τη Ρούλα Ρέβη.

Ο νέος του ρόλος:

«Είμαι ο νέος καθηγητής Μαθηματικών στο φανταστικό νησί της Αρσινόης, έχει ένα παρελθόν και ερωτεύεται την Ηλέκτρα (Έμιλυ κολιανδρή) και εκεί συμβαίνουν διάφορα περίεργα».

«Η ζωή του ηθοποιού είναι ένα ρίσκο αλλά είναι ένα από τα πιο ωραία ρίσκα που μπορεί να πάρει ένας εργαζόμενος άνθρωπος. Έχω δουλέψει πολύ για να έχω προτάσεις και να είμαι στον χώρο αυτό».

TOTSIKAS7.jpg

Η ταμπέλα του «ωραίου»
Στο παρελθόν του είχαν κολλήσει την ετικέτα του «ωραίου» αλλά με την πορεία του απέδειξε πως διαθέτει ταλέντο και είναι κάτι περισσότερο από ένα όμορφο πρόσωπο.

«Μπορούσα να καταλάβω ότι έχω μία ωραία εμφάνιση αλλά δεν με ενδιέφερε αυτό. Όλοι οι ηθοποιοί που αγαπούσα ήταν αυτοί που δεν μπορούσα να τους καταλάβω από ταινία σε ταινία. Εδώ δεν μας γίνεται αυτή η δυνατότητα αλλά πάντα προσπαθείς με ό,τι έχεις. Έχω αποδείξει ότι δεν στηρίζομαι σε αυτό προσπαθώ όσο μπορώ να σταθώ στο ύψος των περιστάσεων. Κάποια στιγμή πήγαμε και στον αντίθετο ρατσισμό ως προς αυτό. Το bullying το έτρωγαν και οι όμορφοι. Μην μου το λες πες μου τι έκανα στον ρόλο. Μην μου λες πώς είμαι. Πέρασα το στάδιο που με αντιμετώπιζαν ως ένα ωραίο αγόρι αλλά δεν ασχολιόμουν με αυτό».

Η οικογένεια και ο έρωτας με τη Ρούλα Ρέβη
«Από πάντα σκεφτόμουν ότι ήθελα να κάνω οικογένεια και παιδιά. Η Ρούλα είχε φως, ειλικρίνεια , έγνοια, σιγουριά και μια απίστευτη ενσυναίσθηση των ανθρώπων και του κόσμου».

«Η επιμονή στο να γινόμαστε μας κρατά καλύτεροι μας κρατά αγαπημένους. Είναι μία συνεχής προσπάθεια, πρέπει πάντα να προσπαθούμε, όταν αγαπάς κάποιον, πρέπει να βάζεις όλη σου τη δύναμη για να ξεπεράσεις τα εμπόδια».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved