Showbiz

Νίκη Παλληκαράκη-«Λύγισε» όταν είδε τη φωτό των γονιών της: «Η ορφάνια είναι πάντα δύσκολη»

Gossip-tv Team

Η Νίκη Παλληκαράκη ήταν καλεσμένη της Αθηναΐδας Νέγκα στην εκπομπή Καλύτερα αργά και μεταξύ άλλων μίλησε και για τη σχετικά πρόσφατη απώλεια των γονιών της. 

Με αφορμή τους πρωταγωνιστικούς ρόλους της στο θέατρο και συγκεκριμένα στις παραστάσεις «Μάρτυρας κατηγορίας» και «Οι άθλιοι», η ηθοποιός μίλησε για τον επαγγελματισμό της αλλά και για πιο προσωπικά ζητήματα.

pallikaraki-2.jpg

Όταν λοιπόν είδε μία φωτογραφία των γονιών της είπε: «α, ο πατέρας μου και η μάνα μου» και συνέχισε λέγοντας: «εδώ βλέπουμε και τον αδελφούλη μου μαζί με μένα.

Σε αυτή την μικρή Νίκη, σήμερα, θα της έλεγα: «Μπράβο σου, δεν ξεπούλησες τίποτα». Πραγματικά το λέω, αυτό είναι κάτι για το οποίο μπορώ να υπερηφανευτώ».

Και κατέληξε φανερά συγκινημένη: «Απλώς τώρα είδα και τους δυο μου γονείς, οι οποίοι έφυγαν πρόσφατα… Εντάξει… Εντάξει, νομίζω πως η ορφάνια είναι πάντα δύσκολη. Από την άλλη, όμως, εκλογικεύοντας το, λες: «Για όνομα του Θεού, δηλαδή. Ορφάνεψες σε αυτή την ηλικία και μιλάς;». Ήταν άνω των 90 χρονών και οι δύο, δηλαδή το έζησαν και εκείνοι και εγώ».

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved