Showbiz

Μπιθικώτσης: Ο δικηγόρος του αποκαλύπτει τον λόγο που δεν παρευρέθηκε στη βάφτιση της κόρης του

Gossip-tv Team

Τον λόγο που δεν παρευρέθηκε ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης στη βάφτιση της κόρης του, αποκάλυψε ο δικηγόρος του Απόστολος Λύτρας

«Το πρόβλημα υγείας του Γρηγόρη Μπιθικώτση δεν του επέτρεψε να είναι παρών στη βάφτιση της κόρης του», είπε ο δικηγόρος του ο οποίος τόνισε ότι όταν υπάρχει ένα διαζύγιο που δεν είναι βελούδινο, πάντα υπάρχει θυμός, αφήνοντας να εννοηθεί ότι η εν διαστάσει σύζυγός του Ελένη Τσιριγκάκη βρίσκεται σε ένταση με τον γνωστό τραγουδιστή.

Να θυμίσουμε ότι η βάφτιση έγινε το απόγευμα της Κυριακής 9/10, στον Ιερό Ναό Αγίας Φωτεινής στη Νέα Σμύρνη και η μικρούλα πήρε το όνομα Μελίνα.

Η Ελένη Τσιριγκάκη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, Happy Day και τόνισε για την απουσία του πατέρα της μικρής: «Ο πατέρας του παιδιού υπέγραψε για να γίνει η βάφτιση. Δεν μου κάνει εντύπωση ότι δεν ήρθε, είναι το λιγότερο από αυτά που έχουμε περάσει. Θα μου έκανε εντύπωση αν ερχόταν.

mpithikotsis-3.jpg

To ζευγάρι την ημέρα του γάμου του. Η νύφη ήταν ήδη έγκυος στο κοριτσάκι τους.

Αν ερχόταν θα ήταν για τις κάμερες. Δεν έχει ρωτήσει καν τι κάνει η κόρη του, δεν έχει δει τα μάτια της. Πιο πολύ μας έχουν σταθεί ξένοι, παρά ο ίδιος. Είχα τον εχθρό μέσα στο σπίτι μου και δεν το γνώριζα. Το μωρό δεν ξέρει ποιος είναι ο μπαμπάς της».

undefined

Tα παραπάνω λεγόμενα της Τσιριγκάκη ήρθε να διαψεύσει ουσιαστικά ο Απόστολος Λύτρας ο οποίος τόνισε ότι «μιλάει ο θυμός» και επεσήμανε για ακόμα μία φορά πως ο μοναδικός λόγος που δεν έδωσε το παρών ο πατέρας της μικρής στη βάφτιση ήταν το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο τραγουδιστής.

Δείτε το βίντεο με όσα είπε ο γνωστός δικηγόρος:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved