Showbiz

Γιάννης Ξανθούλης: Η σχέση Μαρινέλλας και Καζαντζίδη, το πρώτο ραντεβού για ψάρεμα και ο χωρισμός

Gossip-tv Team

Στο «Στούντιο 4» της Τετάρτης 11/10 βρέθηκε καλεσμένος ο Γιάννης Ξανθούλης.

Ο Έλληνας μυθιστοριογράφος θέλησε να μιλήσει με αφορμή την κυκλοφορία του βιβλίου του με τίτλο «Μαρινέλλα: Οι νύχτες που έγιναν μεσημέρια». Ανάμεσα σε άλλα μίλησε και για τη σχέση της Μαρινέλλας με τον Στέλιο Καζαντζίδη, αλλά και για τον χωρισμό τους.

«H Μαρινέλλα ήξερε τον Στέλιο Καζαντζίδη, τότε όμως, δεν είχε γίνει ακόμα μεγάλη φίρμα. Η Μαρινέλλα εμφανίζονταν σε ένα μαγαζί στη Θεσσαλονίκη και τότε τραγουδούσε και ένα από τα κομμάτια του Καζαντζίδη. Ένα βράδυ πηγαίνει ο Στέλιος και εκεί γνωρίζονται. Της έκανε φλερτ και έτσι ξεκίνησε. Την ρώτησε αν ψαρεύει, εκείνη απάντησε θετικά και τότε του γυάλισε της ζήτησε να βγουν πρώτο ραντεβού και ήταν για ψάρεμα», είπε αρχικά ο Γιάννης Ξανθούλης.

«Η Μαρινέλλα έμεινε στον “άσσο” μετά τον χωρισμό με τον Καζαντζίδη. Δεν είχε που να πάει. Εκεί συναντάει τον Γιώργο Κατσαρό και της προτείνει να πάνε σε μια μεγάλη περιοδεία στη Ρωσία. Η Μαρινέλλα έγινε η Μαρινέλλα που όλοι ξέρουμε μετά το 1967. Δεν είχε χρήματα, συντηρούσε και τους γονείς της. Όταν χώρισαν υπήρχε μια ψυχρότητα, υπήρξαν πικρά λόγια. Ο κόσμος την αντιμετώπισε φρικτά γιατί ο κόσμος ήταν με τον Στέλιο Καζαντζίδη. Τραγουδούσε στη σκηνή και άκουγε διάφορα από κάτω», συμπλήρωσε λίγο αργότερα στο Στούντιο 4 ο Γιάννης Ξανθούλης.

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved