Showbiz

Συγκλόνισε ο Κατσαφάδος μιλώντας για τις σκληρές απώλειες της ζωής του-Σε πολλαπλά σοκ η Τζένη Θεωνά

Gossip-tv Team

Σε μία συγκλονιστική εξομολόγηση προχώρησε ο Θοδωρής Κατσαφάδος, το απόγευμα της Κυριακής, μιλώντας στην εκπομπή της Τζένης Θεωνά. Ο ηθοποιός μίλησε με αφορμή την συμμετοχή του στην παράσταση «Μάρτυρας κατηγορίας» στο θέατρο Άνεσης.

Ο ίδιος συγκλόνισε τόσο τους τηλεθεατές όσο και την παρουσιάστρια όταν αναφέρθηκε στα δύσκολα παιδικά του χρόνια, τις σκληρές απώλειες και την εικόνα που κουβαλάει δίχως αλλοίωση μέχρι και σήμερα.

Όσα είπε ο Θοδωρής Κατσαφάδος
«δεν σκεφτόμουν καθόλου να κάνω δικά μου παιδιά ενώ προέρχομαι από μια τεράστια οικογένεια. Είμαι το νούμερο 12 σε αυτήν! Η μάνα μου έκανε έξι παιδιά πριν από τον πόλεμο και έξι παιδιά μετά από τον πόλεμο. Ηλικιακά ο πρώτος μου αδελφός θα μπορούσε να είναι πατέρας μου γιατί γένναγε από τα 17 της μέχρι τα 40 της. Δηλαδή η απόσταση των αδελφών είναι τεράστια.

S2.jpg

Το περίεργο είναι ότι εγώ γεννήθηκα κατά λάθος σε μια σπάνια γέννηση διδύμων διαφορετικής ημέρας. 25 Οκτωβρίου η μάνα μου ήταν στον μήνα της, οργώνανε με τα βόδια και στις 10 το βράδυ την έπιασαν οι πόνοι σε ένα σπίτι στο χωριό στη Μάνη, που δεν είχε φως. Την βοήθησε η πεθερά της και μια άλλη γιαγιά του χωριού για να γεννήσει και γεννάει ένα κοριτσάκι. Μετά όμως λέει «πονάω, πονάω, να βγάλουμε τον πλακούντα» και την σπρώχνανε, την σπρώχνανε για αν το βγάλει. Περνάει η ημέρα, πηγαίνει 26 Οκτωβρίου και της λέει η πεθερά της: «Πιάνω κεφάλι, έχεις κι άλλο παιδί» και βγήκα εγώ.

e2.jpg

Μετά από κάποιο διάστημα που αρχίζει το λιομάζωμα στη Μάνη, δεν μπορούσε η μάνα να θηλάσει γιατί έπρεπε να πηγαίνει από το ξημέρωμα μέχρι τη νύχτα στα χωράφια να μαζεύει ελιές, άφησαν τα διδυμάκια να μας φροντίζουν οι αδελφές μου οι οποίες ήταν 10 και 12 χρονών. Και αντί για γάλα της μάνας, γιατί είχε πάει στα χωράφια, μας έβαζαν το γάλα της κατσίκας και δεν το έβρασαν καλά και αρρωστήσαμε τα μωρά και μετά από λίγο καιρό πέθανε το κοριτσάκι. Ούτε γιατρός ούτε τίποτα! «Ρε μάνα» της έλεγαν, «το πήρε ο Θεός» απαντούσε και τα έριχνε όλα στον Θεό. Δηλητηρίαση, κάτι πάθαμε από το άβραστο γάλα και πάει το κοριτσάκι έξι μηνών».

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved