Showbiz

Φουρέιρα-Μποτία: Όλες οι λεπτομέρειες της βάφτισης του γιου τους - Η ημερομηνία, οι νονοί & το όνομα

Gossip-tv Team

Σε ρυθμούς προετοιμασιών για τη βάφτιση του γιου τους πρόκειται να μπουν άμεσα η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία καθώς ο μικρός τους θα κάνει το μπλουμ στην κολυμπήθρα. 

Όπως αποκαλύφθηκε στην εκπομπή Γεια σου, ο μικρός ο οποίος θα γίνει τον Φεβρουάριο ενός έτους, θα βαφτιστεί μετά την ερχόμενη άνοιξη ενώ είναι σίγουρο πως ο Γιώργος Αρσενάκος δεν θα είναι ο νονός του, όπως τόνισε και ο ίδιος σε ερώτηση που του έγινε.

foureira-mpotia1.jpg

Οι νονοί του μικρού όμως θα είναι δύο και πρόκειται για πολύ δικούς της ανθρώπους, τον Πέτρο Τσαπαρδώνη αλλά και τον πολύ καλό φίλο της τραγουδίστριας και προσωπικός της βοηθός, ο Βασίλης Σιμσιρίκης.

Όσο για το αν το ζευγάρι σκοπεύει να κάνει μαζί με τη βάφτιση και τον γάμο του, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτό δεν πρόκειται να γίνει καθώς οι δύο ερωτευμένοι θέλουν να παραμείνουν όπως είναι.

729defcf-eleni-foureira-gios-5.jpg

Σε ό,τι αφορά τώρα το όνομα που θα πάρει ο μικρός, η οικογένεια δεν θέλει να αποκαλυφθεί τίποτα όμως όπως μάθαμε θα είναι αρχαιοελληνικό.

Μετά τη βάφτιση, το ζευγάρι σχεδιάζει να κάνει ένα μεγάλο πάρτι για συγγενείς και φίλους που θα τους τιμήσουν με την παρουσία τους.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved