Showbiz

Η εξομολόγηση του Άρη Λεμπεσόπουλου: «Είπα “σε αγαπώ” στην Αλέκα Κατσέλη λίγο πριν φύγει από τη ζωή»

Ελένη Ζούμη Ελένη Ζούμη

Για μία γυναίκα που ένιωσε σαν να ήταν η δεύτερη μάνα του, την Αλέκα Κατσέλη, μίλησε ο Άρης Λεμπεσόπουλος

«Είπα “σε αγαπώ” στην Αλέκα Κατσέλη λίγο πριν φύγει από τη ζωή. Κατάφερα και το άρθρωσα. Ήταν σαν μάνα μου! Το κέρδος που είχα από τη σχολή είναι ότι τη γνώρισα και ήταν σαν μάνα μου. Είναι ευλογία όταν έχεις την αγάπη ενός ανθρώπου σε αυτό το επάγγελμα» ήταν τα πρώτα λόγια του Άρη Λεμπεσόπουλου στην τηλεοπτική του συνέντευξη στην εκπομπή Γειά σου με τη Μαρία Μπακοδήμου.

lempesopouloss.jpg

Αναφερόμενος στους γονείς του, ο γνωστός ηθοποιός παραδέχτηκε: «Με τους γονείς μου υπήρχε μια αμηχανία. Αφού πέθαναν αναλογίζομαι γιατί δεν το άρθρωσα αυτό. Ο πατέρας μου δεν μου είπε ποτέ “μπράβο” αλλά κρατούσε πάντα αρχείο ή μου έλεγε για τους άλλους. Λίγο πριν φύγει ο πατέρας μου, ήμουν σε ένα τραπέζι και λέει η μητέρα μου στον πατέρα μου “Δημήτρη, δεν ήθελες να γίνεις ηθοποιός;”. Και έσκυψε το κεφάλι.

Ίσως έκανα κάτι που ήθελε και εκείνος. Είχε πάντα την αγωνία. Με έπαιρνε τηλέφωνο να με ρωτήσει αν έφαγα και αν έχω λεφτά, κάτι ήξερε. Είναι ένα επάγγελμα που δύο φορές τον χρόνο είσαι σε εύρεση δουλειάς.

Όσο ήμουν μόνος μου, η ανασφάλεια η οικονομική με τρέλαινε και με τρελαίνει. Ακόμη και τώρα αν νιώθω ότι κάτι θα πάει στραβά. Δύο καλλιτέχνες είναι δύσκολο να συνυπάρξουν.

Πρέπει να έχει τη σοφία και ο ένας να είναι λίγο πιο πίσω. Αν και οι δύο έχουν την ίδια φιλοδοξία, είναι δύσκολη η συνύπαρξη.

Κάποια στιγμή που έκανα το πείραμα να κάνω παρέα με ηθοποιούς, με κούρασε πάρα πολύ. Με κούραζε και όταν ήμουν μόνος μου. Πήρα μια απόσταση από τον κλάδο και από το συνάφι».

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved