Showbiz

Ναταλία Γερμανού: Έδωσε πικάντικη συμβουλή on air στην Καινούργιου - «Άκου τι θα κάνεις φιλενάδα»

Gossip-tv Team

Η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε πρόσφατα για τα αδιάβαστα μηνύματα στα οποία την έχει αφήσει κάποιος με τον οποίο έχει ένα φλέρτ και η Ναταλία Γερμανού έσπευσε να δώσει συμβουλές.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής Καλύτερα δε γίνεται έδωσε τις πιο πικάντικες συμβουλές στην ξανθιά παρουσιάστρια, στον αέρα της εκπομπής της το μεσημέρι της Κυριακής 5/11.

«Γλυκά φτιάχνω… Άσε με κι έχω προσκαλέσει έναν άνθρωπο να έρθει να φάει σπίτι και δεν μου έχει απαντήσει 5 μέρες», είπε η Κατερίνα Καινούργιου και πρόσθεσε: «Δεν της κάνω πλάκα, να το πω. Του έχω στείλει μήνυμα να μιλήσουμε, του λέω θες να έρθεις σπίτι να μαγειρέψω και κάνει πως δεν το βλέπει, ενώ μπαίνει στο viber και σε αυτά. Μια εβδομάδα δεν το βλέπει και του λέω ζυμαρικά μπορώ να φτιάξω και δεν μου απαντάει. Ή δεν με γουστάρει, που αποκλείεται αυτό, ή φοβάται τη μαγειρική μου. Θα του στείλω μήνυμα ότι θα της μαγειρέψει ο Πέτρος» είχε αναφέρει χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.

kat2.jpg

«Να πω στη φίλη μου την Κατερίνα πως αποκλείεται να μη σε γουστάρει. Δεν υπάρχει περίπτωση. Τώρα για το θέμα της μαγειρικής. Άκου τι θα κάνεις φιλενάδα. Το κόλπο που έκανα εγώ επί σειρά ετών, άχαστο! Θα παραγγέλνεις λιχουδιές από τα καλύτερα εστιατόρια που είναι στην περιοχή σου, θα τα βάζεις σε δικά σου πιάτα, θα τα στρώνεις στο τραπέζι και θα λες “καλά δεν έχω φτιάξει και τίποτα φοβερό. Αυτά είναι τα εύκολά μου εμένα”.

Άμα του πεις “έλα να μαγειρέψουμε μαζί” θα περιμένει να μαγειρέψεις κι εσύ. Κατερίνα αυτό που έκανα εγώ χρόνια, τις πιο πολλές έπιανε. Κάποιες άλλες έβρισκε τη σακούλα του ντελίβερι στην κουζίνα και μου έλεγε “αα με κορόιδευες”», είπε η Ναταλία Γερμανού.

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved