Showbiz

Λένα Παπαληγούρα: «Με τρομάζει πάρα πολύ όλο αυτό που συμβαίνει»

Gossip-tv Team

Στην κάμερα της εκπομπής Fay’s Time μίλησε το πρωί της Παρασκευής (10-11) η Λένα Παπαληγούρα.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στα παιδιά της και στη σχέση με τον σύντροφό της ενώ εξομολογήθηκε πως η σημερινή κοινωνία της προκαλεί φόβο.

papaligoura-(3).jpg

«Ο χρόνος που χαλαρώνω είναι εκείνος που περνάω με τα παιδιά μου και με τον σύντροφο μου. Νομίζω ότι αυτό είναι η δύναμη μου, η χαρά μου. Βλέποντας τα παιδιά μου, παρατηρώ ότι ο άνθρωπος γεννιέται με καλοσύνη και αναρωτιέμαι πολύ συχνά τι συμβαίνει όταν μεγαλώνουμε. Δεν ξέρω τι πάει λάθος στην εκπαίδευση μας και στον τρόπο που ζούμε, σίγουρα πάντως κάτι πάει λάθος. Νομίζω ότι ζούμε μια πολύ περίεργη εποχή, εμένα με τρομάζει φοβερά όλο αυτό που συμβαίνει. Δεν είμαι αισιόδοξη ούτε ως προς την ανθρώπινη φύση ούτε ως προς τις κοινωνίες ούτε ως προς τον τρόπο που ζούμε»

papaligoura-(2).jpg

«Σαν τηλεθεάτρια δεν έχω πολλή σχέση με την τηλεόραση. Βλέπω λίγο από τις σειρές τις ελληνικές που γίνονται, γιατί θέλω να έχω μια εικόνα. Αυτή την περίοδο προβάλλεται και ο Όρκος, μια σειρά για την οποία έχουμε τελειώσει τα γυρίσματα και την απήλαυσα πολύ και κάνω γυρίσματα για τους νέους Μαύρους Πίνακες», ανέφερε σε άλλο σημείο.

Δες το απόσπασμα παραπάνω

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved